joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm

joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm


Variant:
  • joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm
  • joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Forest Paars 170 cm

Prijs
45,55 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A299956

EAN: 4044319040711

joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het joyfill borstvoedingskussen helpt uw lichaam te ontspannen tijdens de zwangerschap. De buik groeit tijdens de zwangerschap en vaak is het niet meer mogelijk om in rugligging of buikligging te liggen.

Het joyfill verpleegkussen ondersteunt u bij het liggen in zijligging. Het kussen wordt onder de buik gelegd en tussen de benen vastgezet.
De rug wordt zo ontlast van het gewicht van de buik en het lichaam kan rusten.

Het kussen kan ook van achteren worden aangebracht voor een ontspannen slaap om te voorkomen dat u zich tijdens de slaap ongewenst op uw rug gaat rollen.

Borstvoeding:
Het Borstvoedings- en Positioneringskussen ondersteunt u gedurende de gehele verzorgingsperiode. Borstvoeding kan vaak klachten veroorzaken zoals spanning in het schouder- en borstgebied en pijnlijke tepels. De zuigeling wordt meestal op de verkeerde weg gezet als dergelijke klachten zich voordoen. Het joyfill borstvoedingskussen ondersteunt u tijdens de borstvoeding door de arm-, schouder-, nek- en rugspieren te ontlasten.
Het kussen kan aan de voorzijde, zijkant of achterkant in hoefijzervorm op het lichaam worden aangebracht. Door de flexibele vulmaterialen past het kussen zich altijd aan het lichaam aan. Het kussen kan ook gebruikt worden als ondersteuning voor de baby om rustig en ontspannen borstvoeding te geven.

Na de borstvoeding:
Ook na de zwangerschap kan het kussen optimaal worden gebruikt voor ontspanning. Het kan gebruikt worden als steunvlak, zowel liggend als zittend. De voeten kunnen omhoog worden gezet of de rug kan worden ondersteund terwijl men ligt. Het kan de baby ook ondersteunen bij het liggen of zitten en hem of haar helpen met de eerste zitoefeningen. De baby wordt voorkomen dat hij omvalt en blijft veiliger.

De vederlichte en bijna geruisloze vulling van de fijnste EPS-microkorrels zorgt voor een ongestoorde slaap.
Perfect aanpasbaar en comfortabel - ongeacht de situatie.


productdetails:
  • Materiaal: 100% katoen
  • Vulmateriaal: 32 liter EPS-microkorrels
  • Afmetingen: 170cm x 34 cm

Onderhoudsinstructies:
  • Machinewas bij 30 °C
  • Geschikt voor drogers
  • Strijkijzer bij lage temperatuur

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm
joyfill Original Flexofill verzorgingskussen Little Stars 170 cm
45,55 €