Käthe Kruse Commode Poppen met badje
Prijs
39,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A256997

Käthe Kruse Commode Poppen met badje
Natuurlijk moet elk poppenkind ook gewassen en verschoond worden. Giet snel wat water in het babybadje, haal de pop van het aankleedkussen en het badplezier kan beginnen. De badhanddoek ligt klaar voor het afdrogen op de onderste plank. Frisse was en al het andere wat je nodig hebt, kun je praktisch opbergen in de drie opbergvakken aan de zijkant. Na het baden kan de poppenbadje, die met drukknopen is vastgezet, eenvoudig worden verwijderd en geleegd. De commode kan worden ingeklapt om ruimte te besparen.

Details:
  • Grootte: 48 x 45 x 26 cm
  • Afwasbaar
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 36 maanden

Let op
Kleine onderdelen - verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Accessoires

Prijs
59,99 €
Prijs
39,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Käthe Kruse Commode Poppen met badje
39,99 €
Top merken