Käthe Kruse Muziekfiguur Hond Henry
Prijs
34,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A257032

Käthe Kruse Muziekfiguur Hond Henry
De Henry muziekfiguur begeleidt je kleine schat naar het land der dromen. Het kan overal aan de lus worden opgehangen. Met de rustgevende melodie van Schubert laat het de kinderen zachtjes in slaap vallen. Genaaid van zachte badstof en velours, is het ook uitnodigend om te knuffelen en te spelen. Henry's borst is versierd met het superheldenlogo.

Details:
  • Grootte: 22 cm
  • Melodie: Schubert
  • Materiaal: vulling van polyesterwatten
  • Reiniging: Wasbaar op 30°C
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 maanden

Let op!
Muziekdoosje voor het wassen verwijderen.
Het muziekdoosje mag niet in de handen van baby's of peuters belanden. Ritssluiting mag enkel door volwassenen bediend worden. Het artikel mag alleen met goed gesloten ritssluiting aan een kind worden gegeven.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.
Bewaar het bedrijfsadres voor toekomstige vragen.

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Käthe Kruse Muziekfiguur Hond Henry
34,99 €
Top merken