Käthe Kruse Poppenwagen eenhoorn
Prijs
59,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A256993

Käthe Kruse Poppenwagen eenhoorn
Wie wil er niet graag met zijn pop in deze schattige poppenwagen rijden? Passend bij de roze stof met eenhoorn motief, is het frame uitgevoerd in antraciet en roze. De tas met praktische handgrepen is eenvoudig te verwijderen. De kap kan in elke gewenste positie worden geplaatst. De bijpassende tas en het boodschappenmandje aan de onderkant zijn ook inbegrepen. De poppenwagen is zeer eenvoudig in elkaar te klappen.

Details:
  • Grootte: 58 x 50 cm
  • Afwasbaar
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 36 maanden

Let op
Kleine onderdelen - verstikkingsgevaar. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Verwijder de verpakking, inclusief het bevestigingsmateriaal, voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Bewaar deze informatie zorgvuldig.

Accessoires

Prijs
38,39 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

Käthe Kruse Poppenwagen eenhoorn
59,99 €
Top merken