KAPLA Bouwstenen - 40 Qaudrate, Roze
Duurzaam
Variant:
  • KAPLA Bouwstenen 40 stuks in kist blauw
  • KAPLA Bouwstenen 40 stuks in kist rood
  • KAPLA Bouwstenen 40 stuks in kist donkerblauw
  • KAPLA Bouwstenen 40 stuks in kist geel
  • +2

Adviesprijs
17,50 €
Prijs
16,92 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A311838

EAN: 0814647005157

KAPLA Bouwstenen - 40 Qaudrate, Roze
Deze tekst is automatisch vertaald.
KAPLA Houten tegels in tien mooie kleuren! 40 gekleurde tegels in een mooie vierkante houten doos, versierd met de corresponderende kleur.

Een houten tegel om eindeloos te bouwen - Creëer je eigen fantasiewereld met KAPLA ®.
Spelers kunnen de identieke houten KAPLA ® tegels stapelen om torens, kastelen, draken en allerlei unieke wezens te creëren. Met deze Universal bouwsteen kan uw kind zijn fantasie en acties de vrije loop laten. Het spel laat uw kind kennismaken met de gebieden meetkunde, natuurkunde, technologie en wiskunde, terwijl het tegelijkertijd KAPLA ® sensibiliseert voor de visie van vormen en volumes, evenals kunst en plastiek Performance .

Een tijdloos en evolutionair spel - Spelend leren vanaf 2 jaar
KAPLA ® past zich aan alle talenten aan - klein of groot, alleen of met meerdere, met familie of onder vrienden. Het bevordert creativiteit, doorzettingsvermogen, vindingrijkheid en gevoeligheid.
Zowel sociale als verbale communicatie wordt ondersteund door spel. De constructies worden becommentarieerd, gepresenteerd, besproken tijdens de constructiefase, en er kan een rollenspel ontstaan.
Oudere kinderen maken complexere structuren die een grotere visie in denken en handigheid vereisen. Het spel evolueert met uw kind mee en stelt hen in staat de grenzen van hun eigen vaardigheden en materialen te verleggen.

100% natuurlijk en onbehandeld dennenhout - Afkomstig van duurzame tiger bosbouw in het bosgebied Les Landes in Frankrijk.
Het dennenhout van Les Landes, gekozen om zijn robuustheid en elegante nerven, wordt met de grootste precisie gezaagd. De gekleurde houten tegels zijn geverfd met natuurlijke kleurstoffen om een maximale veiligheid bij het spelen te garanderen.

Over KAPLA ®
Het verhaal van KAPLA ® is dat van een Nederlandse antiquair die ervan droomde zijn eigen kasteel te bouwen.

Tijdens een reis naar Zuid-Frankrijk aan het eind van de jaren '60 bezwijkt Tom van der Bruggen voor de charme van een vervallen boerderij en besluit er een kasteel van te maken.Om zijn project beter te visualiseren probeert hij een model te maken met behulp van houten bouwstenen. Maar met de plum pen bouwstenen kan hij geen gedetailleerd en realistisch model maken. Dus besluit hij zijn eigen bouwstenen te ontwerpen, en zo worden de magische houten blokken van KAPLA ® geboren, waarmee je alles kunt bouwen!
Tom gaf deze de naam KAPLA ®: KAbouter PLAnkjes, Nederlands voor "elfenhout".

Product Details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 16,6 x 16,6 x 7,8 cm
  • Materiaal: dennenhout
  • Inhoud: 40 gekleurde tegels in een houten doos
  • Leeftijd: vanaf 36 maanden
Voorzichtig.
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Bevat kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt. Verstikkingsgevaar!

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Duurzame materialen

Duurzame materialen omvatten enerzijds natuurlijke grondstoffen afkomstig van gecontroleerde land- en bosbouw of gecontroleerde veeteelt, maar ook kunststoffen en vezels op basis van hernieuwbare grondstoffen (b.v. suikerriet). Gecontroleerde teelt draagt bij tot de instandhouding van de natuurlijke hulpbronnen en vermindert de negatieve gevolgen (b.v. pesticiden) voor het milieu. Biogebaseerde kunststoffen vergen minder fossiele grondstoffen en veroorzaken minder emissies bij de productie dan conventionele kunststoffen. Er zijn ook meerdere keurmerken die producten van duurzaam materiaal kenmerken. Een voorbeeld daarvan is het FCS®-keurmerk (Forest Stewardship Council), dat een duurzame bosbouw garandeert, het merk LENZING ECOVERO, dat duurzaam viscose produceert of ook de Responsible Wool & Down Standard, die het welzijn van dieren als ook de duurzame omgang met weidegrond garandeert.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: KAPLA Bouwstenen - 40 Qaudrate, Roze
5
43 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 38
 
4 Sterren
| 5
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

KAPLA Bouwstenen - 40 Qaudrate, Roze
KAPLA Bouwstenen - 40 Qaudrate, Roze
Adviesprijs 17,50 €
16,92 €