Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Blue Azurit Metallic

Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Blue Azurit Metallic

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 2 beschikbaar!
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Posh Pink
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Brushed Rose Metallic
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Onyx Metallic
  • Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Black Snake

39,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A231687

Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Blue Azurit Metallic
De rugplaat die wordt meegeleverd met de Evostar Light 1 kan dankzij magnetische bevestiging eenvoudig afgenomen en door een andere rugplaat vervangen worden. De keuze uit 32 verschillende kleuren en motieven maakt een individuele afstemming van de kinderwagen perfect mogelijk. Het maakt de Evostar Light 1 uniek en een echte eyecatcher.

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Kiddy

Maximale veiligheid, uitstekend comfort en innovatieve ontwerpen - dat is kiddy!

Voor een bezoekje bij opa en oma, ritje naar het park of een lange vakantie, de producten van Kiddy zijn comfortabel voor kindjes. De flexibele kinderwagens en buggy's van hoge kwaliteit bieden voor elke ouder wat wils. Bovendien zijn ze eenvoudig inklapbaar, de zit- en ligposities zorgen voor een comfortabele ervaring voor jouw kindje. De stijlvolle autostoelen zien er niet alleen goed uit, maar zijn ook erg betrouwbaar en voorzien van vele functies. Ontdek hier al onze producten van Kiddy!


Kiddy Back Panel voor Evostar Light 1 Blue Azurit Metallic
39,00 €