KERST KORTING! 🎄 🎅
KERST KORTING! 🎄 🎅
Alleen vandaag:
Tot €50 besparen!
00
Uur
00
Min.
00
Sec.
Code kiezen
Kidkraft ® Hobby werkplaats Speelhuis
-17%

Kidkraft ® Hobby werkplaats Speelhuis


Adviesprijs
599,99 €
Prijs
500,52 €
Gratis levering
Bespaar nu
99,47 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 15 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A342499

EAN: 875257008891

Kidkraft ® Hobby werkplaats Speelhuis
Deze tekst is automatisch vertaald.
Geef uw kind de ruimte om te knutselen, te bouwen en te creëren waarvan het kan dromen in het innovatieve Hobby Workshop-speelhuis van KidKraft .
Op het eerste gezicht lijkt dit houten gebouw met zadeldak op een gereedschapsschuurtje. Met zijn eigen oprolbare garagedeur en grote ramen heeft hij de esthetiek voor volwassenen waar kleine bouwers van zullen houden, maar met beslist kindvriendelijke voorzieningen binnen en buiten. Er is zoveel om hun handen en geesten bezig te houden.

Binnenin is een verhoogd bureau met een glad blad om te schilderen of te knutselen. Til het deksel op voor de opbergruimte eronder. Drie verfbakjes zijn in het bureau ingebouwd voor gemakkelijke en stabiele toegang. Een verplaatsbare houten bank is inbegrepen zodat u dicht bij uw project kunt komen. Opbergbakken van verschillende afmetingen kunnen aan de muur worden bevestigd om kleine onderdelen en kunstbenodigdheden in op te bergen. Net als in een Maker space ruimte is aan de achterwand een pegboard bevestigd om uw fantasie de vrije loop te laten.

Steek de gebogen stukken en de spinner in de muur om je eigen schans te maken design . Laat de bal vallen en kijk hoe zwaartekracht en traagheid werken. Ook inbegrepen zijn een kinderformaat hamer, schroevendraaier en 10 plastic boutjes om te oefenen met gereedschap. Buiten kan een voorraadbak ook worden gebruikt als bank om op uit te rusten als u moe bent van al het werk. Oef! Voor kinderen die meer willen dan een eenvoudig buitenspeelhuisje, is de Hobby Workshop een goede keuze.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 154 x 122,71 x 147,5 cm.
  • Materiaal: massief hout, kunststof en ijzerwaren
  • Helpt de grove motoriek, het spiervermogen en het zelfvertrouwen te verbeteren!
  • Oppervlakken kunnen worden gereinigd met een vochtige doek
  • Gewicht: 45,5 Kg
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar

Onderhoudsinstructies:

In de fabriek is het hout gecoat met een waterafstotend middel dat de waterabsorptie bij regen of sneeuw vermindert. De impregnering is niet permanent; zonlicht zal de coating na verloop van tijd aantasten. Daarom wordt sterk aangeraden het hout jaarlijks te behandelen met een waterafstotend middel of een beits. Neem contact op met uw plaatselijke beits- of verfleverancier voor een aanbevolen product. KidKraft gebruikt alleen hout van hoge kwaliteit om het veiligste product voor uw kinderen te garanderen. Hoewel het beste wordt gedaan om de beste kwaliteit hout te selecteren die beschikbaar is, is hout nog steeds een product van de natuur. Zoals bij alle houtsoorten zijn barsten en kleine scheurtjes in de nerf normaal. Het verdient aanbeveling scheuren weg te schuren als ze ontstaan en een waterafstotend middel aan te brengen. Dit is een onderdeel van het onderhoud ( tiger ) dat ten minste eenmaal per jaar moet worden uitgevoerd om de levensduur en de prestaties van het speelhuisje te behouden en te maximaliseren.

Voorzichtig:
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Alleen onder toezicht van een volwassene gebruiken.

Gesponsord

product_detail_ad

Merk

KidKraft

KidKraft creëert wat kinderen nodig hebben om te leven, leren en spelen

KidKraft gelooft dat elk kind ruimte nodig heeft voor verbeelding en ontdekking. Al 50 jaar creërt Kidkraft memorabele jeugdherinneringen met prijswinnende kinder- en tuinproducten. Het liefdevol ontworpen, stevige speelgoed stimuleert creativiteit, wekt de geest van ontdekking op en biedt urenlang plezier. Kidkraft is volledig toegewijd aan het ontwerpen en produceren van innovatief speelgoed, leuke speelsets en mooie meubels. Daarbij doet Kidkraft geen concessies aan kwaliteit, waarde en veiligheid. De producten van Kidkraft zorgen voor prachtige en inspirerende ervaringen voor zowel ouders als kinderen.

Onze bestsellers

Kidkraft ® Hobby werkplaats Speelhuis
Kidkraft ® Hobby werkplaats Speelhuis
Adviesprijs 599,99 €
500,52 €