Kids Concept Vormenspel NEO, natuurkleur

Kids Concept Vormenspel NEO, natuurkleur


Prijs
31,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A227119

Kids Concept Vormenspel NEO, natuurkleur
De NEO Collectie is op de Steentijd geïnspireerd. Van vulkanen, bergen, Mammoet en dieren die niet meer bestaan. Deze collectie bevat grafische prints en een zacht design gecombineerd met handgetekende motiefjes. Met dit vormenspel kan je kind op spelenderwijze leren welke diertjes waar passen.

Details:
  • Kleur: natuur
  • Maat: 14 x 14 x 14 cm
  • Aanbevolen leeftijd: vanaf 12 maanden
  • Materiaal: sparrenhout , shima

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Kids Concept

Kids Concept - Speelgoed met Zweedse charme

Creëer een veilige, harmonieuze en speelse omgeving voor kinderen met het prachtige assortiment producten en accessoires van Kids Concept. Het Zweedse merk Kids Concept biedt een breed scala aan op maat gemaakte producten die veilig en functioneel zijn. Het doel van Kids Concept is om producten te ontwikkelen die geliefd zijn bij zowel kinderen als volwassenen. Veilige producten is het belangrijkste aspect bij het ontwerpen en ontwikkelen van de producten. Kids Concept is toegewijd aan de veiligheid van de producten zodat ouders en kinderen zich veilig kunnen voelen bij gebruik. Kids Concept ziet duurzaamheid ook als een belangrijk onderdeel van wat ze doen. De natuur is het kostbaarste wat we hebben. Daarom is het uiteindelijke doel om functioneel, tijdloos en duurzaam speelgoed en kindermeubilair te maken dat de impact op het milieu minimaliseert. Nu en voor toekomstige generaties.
Kids Concept Vormenspel NEO, natuurkleur
31,95 €
Top merken