KidsBo Glijbaan VIVA natuur
Variant:
  • KidsBo Glijbaan VIVA nature/white
  • KidsBo Glijbaan VIVA natuur

Adviesprijs
299,00 €
Prijs
284,05 €
Gratis levering
Bespaar nu
14,95 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A298691

EAN: 4260525050133

KidsBo Glijbaan VIVA natuur
Deze tekst is automatisch vertaald.
Je eigen houten glijbaan - beweging en plezier voor kleine wereldontdekkers

Bijna geen enkel ander speeltoestel oefent zo'n fascinatie uit op kinderen als de glijbaan. Ze kunnen er urenlang mee bezig zijn en kunnen er geen genoeg van krijgen om de wind om hun neus te laten waaien terwijl ze glijden. Een doel op eigen houtje beklimmen, zich laten vallen en naar beneden glijden in een nieuw avontuur is het grootste ding voor kleine ontdekkers van de wereld en dat is precies wat ze ervaren met de houten glijbaan VIVA.

Er is nog een ander aspect dat belangrijk is voor de ouders: zowel het beklimmen van de glijbaan als de glijbaan zelf trainen het evenwichtsgevoel en de motoriek van de kleintjes. De kinderglijbaan vervult de natuurlijke bewegingsdrang van de kleine avonturiers op een gevarieerde en zeer onderhoudende manier. Het is dus niet alleen leuk, het helpt ook om de vaardigheden van de kinderen te trainen en bevordert hun ontwikkeling.

Het gebruikte natuurlijke materiaal - in combinatie met de kleur wit indien gewenst - en het mooie Design design maken de glijbaan tot een heel bijzonder meubelstuk in elk huis. Het overtuigt door de hoogste kwaliteit en de beste afwerking, meervoudig verlijmd echt berkenhout zorgt voor robuustheid, stabiliteit en een lange levensduur. De gebruikte verven zijn speekselbestendig, niet giftig en geschikt voor kinderen.

Elk detail is goed doordacht. Veiligheid heeft de hoogste prioriteit. De glijbaan is kantelbestendig en er zijn geen scherpe hoeken en randen waar de kleintjes zich kunnen verwonden. Twee treden, die zo zijn ontworpen dat het kind er met zijn hele voet op kan stappen, zorgen voor een aangename klim en afdaling. De ergonomische leuning maakt het voor kinderen gemakkelijker om het platform te beklimmen en geeft hen extra stabiliteit en veiligheid. Voor ouders maakt de leuning het gemakkelijk om de glijbaan van de ene naar de andere kamer te verplaatsen, of misschien zelfs de tuin in te gaan als het lekker droog is. Door het ca. 114 cm lange glijvlak met hoge zijwanden kunnen kinderen veilig naar beneden glijden, zodat niets het blije glijplezier in de weg staat.

De kinderglijbaan is verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties. De afmetingen: ca. 148 lengte x 69 cm hoogte en 48 cm breedte. De schuif is eenvoudig te monteren met het bijgeleverde gereedschap (inbussleutel en 18 schroeven). Gewicht ca. 16 kg.

productdetails:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 148 x 69 x 48 cm
  • Kleur: groen, rood
  • Materiaal: kunststof
  • Max. draagvermogen: 60 kg
  • Leeftijd: Vanaf 2 jaar

<span:#009FB7>Aandacht!
Laat uw kind nooit zonder toezicht met dit item spelen.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: KidsBo Glijbaan VIVA natuur
5
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 5
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

KidsBo Glijbaan VIVA natuur
KidsBo Glijbaan VIVA natuur
Adviesprijs 299,00 €
284,05 €