Kinderfeets ® trekhaas, bamboe
Variant:
  • Kinderfeets ® trekhaas, bamboe
  • Kinderfeets ® trekzwaan, bamboe
  • Kinderfeets ® trekkende eenhoorn, bamboe

Prijs
24,95 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A294341

EAN: 0850007036164

Kinderfeets ® trekhaas, bamboe
Deze tekst is automatisch vertaald.
Dit trekdier spreekt de verschillende zintuigen van uw kind aan en stimuleert de fijne motoriek, de zintuiglijke ontwikkeling en de cognitieve groei, de samenwerking en het delen. Kinderen kunnen hun fantasie de vrije loop laten! Bij het trekken van de dieren hoort u een zacht rinkelend geluid.

Waarom bamboe?

Het gebruik van bamboe heeft vele voordelen. Bamboe is sterker dan staal en robuuster dan de meeste hardhoutsoorten, waardoor het een veelzijdig en waardevol bouwmateriaal is. Dit maakt het een hoge Balance Board kwaliteit en duurzaam.

Bamboe is ook in veel opzichten milieuvriendelijk. Het produceert meer zuurstof en absorbeert meer kooldioxide dan bomen. Terwijl hardhout er 30 tot 50 jaar over doet om te rijpen, heeft bamboe tussen de 3 en 5 jaar nodig om te rijpen en heeft het geen pesticiden of chemicaliën nodig om het rijpingsproces te bevorderen.

productdetails:
  • Afmetingen (LxBxH): 21,5 cm x 11 cm x 19 cm
  • Gewicht: 460 g
  • Materiaal: bamboe
  • Leeftijd: vanaf 12 maanden

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

Kinderfeets ® trekhaas, bamboe
24,95 €