Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange
Variant:
  • Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey
  • Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange

Adviesprijs
299,00 €
Prijs
287,03 €
Gratis levering
Bespaar nu
11,97 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300465

EAN: 5902533915019

Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange
Deze tekst is automatisch vertaald.
De kinderwagen Moov 3 in 1 bewijst zijn capaciteiten in de test 08/2019 van Stiftung Warentest. De kinderwagen behaalde de graad GUT (2,5) in de categorie mono-wagen.

We hebben de kinderwagens van het modern merk Kinderkraft ontwikkeld met het oog op comfort voor baby's en ouders. Het is ideaal voor wie comfort, stijl en kwaliteit op prijs stelt. Een lichte constructie, zachte materialen en een robuuste solid uitvoering maken de Moov Design compleet. De wandeling is zo veilig en comfortabel vanaf de eerste dagen van het leven van uw kind.

De 3 in 1 Moov multifunctionele kinderwagen is een innovatieve, doordachte en ergonomische buggy. Het vervult drie basisfuncties: reiswieg, kinderwagen en autostoel. Moov combineert niet alleen functionaliteit maar ook een modern es Design . Het is wendbaar, comfortabel en aangepast aan verschillende weersomstandigheden. De comfortabele bediening biedt een 5-punts verstelbare hoogte van de handgreep, een zeer eenvoudig klapmechanisme en zwenkbare pneumatische wielen, waardoor hij ideaal is voor wandelingen in het bos en ook in de stad. Het frame is gemaakt van een licht en bestendig materiaal. Met een gewicht van slechts 8 kg is hij uitgerust met vier wielen en een centrale rem.

Instelbare posities
De zitting van de kinderwagen kan in drie stabiele posities worden gezet: Lig-, semi-lig- en zitpositie met een comfortabel systeem - instelbaar met één handbeweging. Elk van deze posities kan eenvoudig naar voren of naar achteren worden gemonteerd.

Verwijderbare beschermende barrière
Ergonomische bewegingen zijn vandaag de dag een basis. Daarom hoef je niet de hele beschermende barrière te verwijderen om het kind uit de Moov-kinderwagen te halen. Door middel van speciale scharnieren kan de barrière aan beide zijden worden geopend of volledig worden verwijderd nadat de barrière is ontgrendeld.

Ecoleren handvat
Een elegant handvat zorgt voor een hoog comfort van de kinderwagen in alle seizoenen. Het handvat is verstelbaar. Het kan worden verlaagd of verhoogd, zodat het comfortabel is voor zowel lange als gemiddeld lange mensen om de kinderwagen te rijden.

Aanpassen van de rijrichting
De buggy kan in de rijrichting of tegen de rijrichting in worden gemonteerd.

Opvouwbaar dak
Garandeert bescherming bij diverse weersomstandigheden. U kunt het bereik ervan vergroten met een simpele beweging van de pols: Vouw het extra stuk uit door het uit te ritsen. Het dak heeft een transparant venster dat uitzicht geeft op uw kind, waardoor u de controle over zijn veiligheid tijdens het lopen kunt vergroten.

Een compact frame
Na het demonteren van de kinderwagen kan deze klein worden opgevouwen als een pakketje, zodat hij gemakkelijk kan worden opgeborgen in de kofferbak of in de kast.

Centrale rem
Comfortabel blokkadesysteem - dubbelzijdige rem op de achterwielen.

De reiswieg:
  • De bekleding bestaat uit een materiaal dat gemakkelijk te reinigen is
  • Inklapbaar
  • De hoes is een goede tiger bescherming bij slecht weer
Wandelwagen met autostoel:
  • Voor kinderen tot 13 kg
  • 5-punts veiligheidsharnas met eenvoudig te verstellen lengte en zachte kussens
  • Intermezzo voor de allerkleinsten
  • Lichtgewicht schaal van hoogwaardig kunststof
  • Functionele babydraagzak
  • De buggy is geschikt voor kinderen van 6 maanden tot 15 kg.
  • Het kinderzitje is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kg.
  • Het kinderwagenhulpstuk is geschikt voor kinderen vanaf de geboorte tot 13 kg.
Baby-autozitje Mink:
  • Voor kinderen tot 13 kg
  • 3-punts veiligheidsgordels met eenvoudige lengteverstelling en zachte beschermhoes
  • Intermezzo voor de allerkleinsten
  • Uitgebreide en lichte schaal van hoogwaardig kunststof
  • Een verborgen zonneklep op de rugleuning van de zitting
  • Verstelbare 3-staps handgreep
  • multifunctioneel - babydraagzak, wipstoeltje en autostoel
  • Dankzij de comfortabele gordelgeleiders kan het kinderzitje snel en eenvoudig in de auto worden geïnstalleerd.
  • Installatie met een 3-punts autogordel
Technische details:
  • Gewicht: 14 kg
  • Buggy-afmetingen (breedte x hoogte x lengte): 61 x 91 x 105 cm
  • Vouwmaat (breedte x hoogte x lengte): 61 x 38 x 70 cm
  • Afmetingen luiertas (breedte x hoogte x lengte): 19 x 10 x 32 cm
  • Afmetingen baby-autozitje Mink (breedte x hoogte x lengte): 67 x 56 x 44 cm
  • Afmetingen kinderwagenbevestiging (breedte x hoogte x lengte): 83 x 40 x 24 cm
  • Wielafmetingen: voor 20 cm, achter 30 cm
  • Hoogte van het handvat: 105 cm
Leveringsomvang: buggy (het zitje kan worden omgebouwd tot een reiswieg), baby-autozitje, Adapter , luiertas, muggennet, regenhoes

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
8,90 €
(29,67 € / 1l)
Prijs
4,88 €
Prijs
22,99 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ en „Smart“

Kinderkraft biedt producten met innovatieve oplossingen en superieure kwaliteit. Dit alles is geïnspireerd op de missie om ouders en kinderen samen de wereld te laten verkennen. Naast het altijd moderne ontwerp hebben de producten van Kinderkraft ook een betaalbare prijs. Kinderkraft heeft een innovatieve productdiversiteit. Naast kinderwagens en autostoelen, omvat het brede assortiment van Kindererkraft ook fietsjes, babybedden, kinderstoelen, wipstoeltjes en draagzakken.

Een merk dat voldoet aan behoeften van ouders

De producten van Kinderkraft zijn "eenvoudig", "mobiel" en "slim". "Eenvoudig", omdat de producten voor iedereen beschikbaar zijn dankzij het hoge gebruiksgemak en aantrekkelijke prijzen. De eigenschap "mobiel" geeft jou en jouw gezin de mogelijkheid om samen te reizen en samen de wereld te ontdekken. "Slim" staat voor de hoogste functionaliteit gecombineerd met de beste kwaliteit en een eigentijds ontwerp. Vooral kinderen inspireren het merk als bron van vindingrijkheid en vastberadenheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Daarnaast heeft ook de veiligheidsfactor een hoge prioriteit voor Kinderkraft. De producten van Kinderkraft voldoen aan alle Europese normen tot in de kleinste details en hebben certificaten van 6 onafhankelijke Europese instellingen die gespecialiseerd zijn in productveiligheid en -kwaliteit.

Kinderwagens Moov en Pilot

De multifunctionele combi kinderwagen 3 in 1 Moov is een goed ontworpen en ergonomische kinderwagen. De combikinderwagen 3 in 1 Moov is een handig reissysteem. Deze kan dus niet alleen worden gebruikt als een klassieke wandelwagen maar ook gemakkelijk gecombineerd worden met een autostoeltje of worden omgebouwd tot buggy. De kinderwagen Moov is uitermate manoeuvreerbaar, comfortabel en flexibel in gebruik en biedt jouw kind een hoge mate van veiligheid met een 5-punts veiligheidsgordel. De buggy Pilot heeft een slim en ingenieus klapmechanisme. Met zijn 5,2 kg en zijn compacte afmetingen kan de stoere kinderwagen Pilot van Kinderkraft gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.

Autostoelen Junior Fix en Oneto

Voor kinderen in de gewichtsklasse van 15 tot 36 kg biedt Kinderkraft het moderne en elegante Junior Fix autostoeltje. Een in hoogte verstelbare hoofdsteun, extra zij-bescherming en zachte padding zorgen voor een veilige en comfortabele rit voor jouw kind. Voor kinderen in de gewichtsklasse van 9 tot 36 kg biedt Kinderkraft het de veilige Oneto autostoel met isofix-systeem.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange
4.5
2601 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2061
 
4 Sterren
| 435
 
3 Sterren
| 62
 
2 Sterren
| 22
 
1 Ster
| 21
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange
Kinderkraft Kinderwagen 3 in 1 Moov Grey Melange
Adviesprijs 299,00 €
287,03 €