Kinderkraft Luno-schuim puzzelmat, geel
-20%
Adviesprijs
49,90 €
Prijs
39,90 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
10,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A294065

EAN: 5902533913602

Kinderkraft Luno-schuim puzzelmat, geel
Deze tekst is automatisch vertaald.
Productgegevens:
  • Leeftijd: vanaf 10 maanden
  • LUNO is de perfecte basis om te liggen, spelen, kruipen en de eerste stapjes te zetten.
  • Dankzij de speciale materialen beschermt LUNO je kind tegen vallen en biedt het optimale warmte-isolatie.
  • Door het grote aantal elementen kun je de mat over een groter oppervlak verspreiden voor veel speelplezier zonder onnodig vuil
  • LUNO kan in elk patroon en in driedimensionale vormen worden gelegd
  • Neutrale kleuren, een eenvoudige constructie en een slipvaste puzzelstructuur moedigen kinderen aan om te spelen en hun verbeelding te ontwikkelen
  • De mat biedt bescherming tegen vloeistof- en voedselvlekken
  • LUNO-matpuzzels zijn extreem licht en handig, en ze kunnen gemakkelijk worden vervoerd met een meegeleverde tas
  • LUNO bevat tot 30 elementen met een totale oppervlakte van 150 x 180 cm
Afmetingen en gewicht:
  • Afmetingen gemonteerd (lengte x breedte): 150 x 180 cm
  • Afmetingen per element (lengte x breedte): 31,5 x 31,5 cm
  • Dikte per element: 1,2 cm
Materiaal & verzorging:
  • Onschadelijk
  • Waterdicht en gemakkelijk schoon te maken
  • Gemaakt van veilige, niet-giftige en geurloze materialen

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Kinderkraft

Kinderkraft – „Easy“, „Mobile“ en „Smart“

Kinderkraft biedt producten met innovatieve oplossingen en superieure kwaliteit. Dit alles is geïnspireerd op de missie om ouders en kinderen samen de wereld te laten verkennen. Naast het altijd moderne ontwerp hebben de producten van Kinderkraft ook een betaalbare prijs. Kinderkraft heeft een innovatieve productdiversiteit. Naast kinderwagens en autostoelen, omvat het brede assortiment van Kindererkraft ook fietsjes, babybedden, kinderstoelen, wipstoeltjes en draagzakken.

Een merk dat voldoet aan behoeften van ouders

De producten van Kinderkraft zijn "eenvoudig", "mobiel" en "slim". "Eenvoudig", omdat de producten voor iedereen beschikbaar zijn dankzij het hoge gebruiksgemak en aantrekkelijke prijzen. De eigenschap "mobiel" geeft jou en jouw gezin de mogelijkheid om samen te reizen en samen de wereld te ontdekken. "Slim" staat voor de hoogste functionaliteit gecombineerd met de beste kwaliteit en een eigentijds ontwerp. Vooral kinderen inspireren het merk als bron van vindingrijkheid en vastberadenheid om nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Daarnaast heeft ook de veiligheidsfactor een hoge prioriteit voor Kinderkraft. De producten van Kinderkraft voldoen aan alle Europese normen tot in de kleinste details en hebben certificaten van 6 onafhankelijke Europese instellingen die gespecialiseerd zijn in productveiligheid en -kwaliteit.

Kinderwagens Moov en Pilot

De multifunctionele combi kinderwagen 3 in 1 Moov is een goed ontworpen en ergonomische kinderwagen. De combikinderwagen 3 in 1 Moov is een handig reissysteem. Deze kan dus niet alleen worden gebruikt als een klassieke wandelwagen maar ook gemakkelijk gecombineerd worden met een autostoeltje of worden omgebouwd tot buggy. De kinderwagen Moov is uitermate manoeuvreerbaar, comfortabel en flexibel in gebruik en biedt jouw kind een hoge mate van veiligheid met een 5-punts veiligheidsgordel. De buggy Pilot heeft een slim en ingenieus klapmechanisme. Met zijn 5,2 kg en zijn compacte afmetingen kan de stoere kinderwagen Pilot van Kinderkraft gemakkelijk worden vervoerd en opgeborgen wanneer deze niet in gebruik is.

Autostoelen Junior Fix en Oneto

Voor kinderen in de gewichtsklasse van 15 tot 36 kg biedt Kinderkraft het moderne en elegante Junior Fix autostoeltje. Een in hoogte verstelbare hoofdsteun, extra zij-bescherming en zachte padding zorgen voor een veilige en comfortabele rit voor jouw kind. Voor kinderen in de gewichtsklasse van 9 tot 36 kg biedt Kinderkraft het de veilige Oneto autostoel met isofix-systeem.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Kinderkraft Luno-schuim puzzelmat, geel
5
248 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 226
 
4 Sterren
| 19
 
3 Sterren
| 2
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 1
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Kinderkraft Luno-schuim puzzelmat, geel
Kinderkraft Luno-schuim puzzelmat, geel
Adviesprijs 49,90 €
39,90 €