Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

knorr® toys Poppenwagen Boonk - diadem
Momenteel uitverkocht

knorr® toys Poppenwagen Boonk - diadem75,99 €
Prijs
75,13 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A271910

knorr® toys Poppenwagen Boonk - diadem
Moderne en handige poppenbuggy ''Boonk'' van knorr toys met verstelbare kap. Kan gemakkelijk worden omgezet in een buggy. Veiligheidsgordel en -beugel en een boodschappenmand worden meegeleverd. Een in hoogte verstelbare, duwstang met zachte coating (ca. 43 - 82 cm) maakt het mogelijk om met de poppenmoeder mee te groeien Zwenkende voorwielen zorgen voor gemakkelijk sturen van de poppenwagen.

Details:
  • Afmetingen: 59 x 42 x 80 cm
  • In hoogte verstelbare duwstang 43 tot 82 cm
  • Geschikt voor poppen tot 52 cm.
  • Gewicht: 4,1 kg
  • Frame: Metaal
  • Bekleding: 100 % polyester
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar, bevat kleine onderdelen - verstikkingsgevaar! Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Laat het kind met het speelgoed nooit in de buurt van trappen of hellingen spelen. Dit speelgoed is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoegankelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Onze bestsellers

Top merken