knorr® toys Speeltent Girls - Lief!
Momenteel uitverkocht

knorr® toys Speeltent Girls - Lief!

 • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
 • Gratis levering binnen BE!
 • knorr® toys Speeltent Boys - Lief!

21,42 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A213874

knorr® toys Speeltent Girls - Lief!
Deze mooie roze tent van Lief! is in een aantal seconden opgebouwd en weer afgebroken. Hij is gemaakt van waterafstotend materiaal en laat zich eenvoudig reinigen, met een vochtige doek.

De tent is zowel voor binnen als buiten geschikt en biedt de kinderen een eigen plekje om te spelen en avonturen te beleven. De deuropening kan omhooggerold en met bandjes bevestigd worden. Twee ramen uit gaas maken het mogelijk naar buiten te kijken. Dak en bodem worden door twee flexibele ringen gespannen en worden gehouden door vier stangen van fiberglas.

Details:
 • Afmetingen: 115 x 45 x 36 cm
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 3 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Toezicht door een volwassene wordt aanbevolen. Laat het kind met het speelgoed nooit in de buurt van trappen of hellingen spelen. Dit speelgoed is niet geschikt om kinderen, baby's of huisdieren in te zetten. De montage en demontage van het speelgoed moet door een volwassene worden doorgevoerd. Gereedschap en kleine onderdelen ontoegankelijk voor kinderen bewaren. Voor gebruik alle zakjes en verpakkingsmaterialen verwijderen. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.