knorr® toys Speeltunnel Circle tunnel centre
Prijs
35,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A133738

EAN: 4049491554322

knorr® toys Speeltunnel Circle tunnel centre
Deze kruipbuis van waterafwijzende tentstof brengt veel plezier met zich mee.

Het centrum van de tunnel is bereikbaar via vier krab-ingangen met een diameter van ca. 45 cm en heeft in het midden een opening met een diameter van ca. 50 cm waarin de kleintjes kunnen staan. Elk van de vier buizen is 98 cm lang. Dankzij de aangebrachte koorden kan de tunnel snel worden opgevouwen en opgeborgen om ruimte te besparen.

Details:
  • Afmetingen: 250 x 250 x 45 cm
  • Materiaal: Polyester
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op!
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren. Bevat onderdelen met o.a. bandjes, touwtjes, lintjes; wurgingsgevaar. Gebruik alleen onder toezicht van een volwassenen! Vuur en hete objecten van de tent weghouden. De speeltent is alleen door volwassenen op te bouwen. De tas is alleen bedoeld als verpakking voor de tent en moet van kinderen worden weggehouden. Buig het frame niet! De tent is eenvoudig in elkaar te zetten als de handleiding wordt gevolgd. Alleen met een lap of spons schoonmaken. Adres en informatie bewaren. Alle aanspraken op garantie komen te vervallen bij verkeerd gebruik.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: knorr® toys Speeltunnel Circle tunnel centre
4.8
5 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 4
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Inhoud wordt geladen ...

Onze bestsellers

knorr® toys Speeltunnel Circle tunnel centre
knorr® toys Speeltunnel Circle tunnel centre
35,99 €