Rad van Fortuin: Draai & win!
Rad van Fortuin: Draai & win!
Nu draaien!
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
LEGO DC Universe™ Mech vs. giftige Ivy™ Mech 76117

LEGO DC Universe™ Mech vs. giftige Ivy™ Mech 76117


Prijs
43,98 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A258962

EAN: 5702016368901

LEGO DC Universe™ Mech vs. giftige Ivy™ Mech 76117
Deze tekst is automatisch vertaald.
Werk samen met ™ om The Flash ™ van Poison Ivy™ en Firefly™ op te slaan in deze action geladen LEGO ® DC Batman kit " Batman Mech vs. Poison Ivy Mech" (76117). De beweegbare Batman Mech heeft een openende minifiguur cockpit, een dubbel Shooter zaagblad, een draaiend zaagblad en een gaascockpit Shooter , terwijl de Poison Ivy Mech een minifiguur cockpit heeft, een Shooter en een instortingsfunctie. Beide mechs zijn ook uitgerust met grijpende handen voor het grijpen van een minifiguur. Dit geweldige Batman speelgoed heeft 4 LEGO minifiguren en 10 verschillende Power jets Elemente om je modellen, minifiguren en uitrusting aan te passen voor eindeloos creatief plezier.

 • Dit Super heldhaftige speelgoed bevat 4 minifiguren: Batman ™, Poison Ivy™, The Flash ™ en Firefly™...
 • De Mech from™ is uitgerust met een openende minifiguurcockpit, beweegbare armen en benen, grijpende handen voor het grijpen van een minifiguur, een dubbel Shooter zaagblad, een draaiend zaagblad en een net Shooter .
 • De Mech by Poison Ivy™ is uitgerust met een minifiguur cockpit, een Shooter beweegbare twee-igarmen cockpit, een grijpende hand voor het grijpen van een minifiguur en een instortingsfunctie.
 • Breng de Mech of Poison Ivy™ met het zaagblad naar beneden...
 • Dit coole constructiestuk speelgoed bevat 10 verschillende transparante oranje Power jets Elemente , waarmee u uw modellen, minifiguren en apparatuur volledig individueel duell kunt uitrusten.
 • Brandvliegjes Shooter is ook inbegrepen
 • De minifiguren Poison Ivy™, Firefly™ en The™ zullen vanaf januari 2019 beschikbaar zijn.
 • De Bat-Mech is 17 cm hoog, 10 cm lang en 19 cm breed.
 • De Poison Ivy™ Mech is 13 cm hoog, 6 cm lang en 16 cm breed.
Details:
 • Onderdelen: 375
 • Leeftijd: vanaf 7 jaar
achting
Niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

Onze bestsellers

LEGO DC Universe™ Mech vs. giftige Ivy™ Mech 76117
43,98 €