LEGO® Star Wars™ Ski Speeder™ vs. First Order Walker™ Microfighters 75195

LEGO® Star Wars™ Ski Speeder™ vs. First Order Walker™ Microfighters 75195


Prijs 24,94 € Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A230283

LEGO® Star Wars™ Ski Speeder™ vs. First Order Walker™ Microfighters 75195
Treed binnen in de wereld van Star Wars: The Last Jedi met dit LEGO® Microfighters dubbelpak. Bestaande uit een Resistance Ski Speeder en First Order Heavy Assault Walker. Elk model is voorzien van noppenschieters, vele authentieke details en ruimte bovenop voor een minifiguur. Dit LEGO Star Wars speelgoed bevat ook een kleine loopgraaf met een noppenschieter en extra munitie om nog meer verhalen te kunnen naspelen. Voor elk model worden afzonderlijke bouwinstructies meegeleverd Star Wars fans zullen het heerlijk vinden om samen met hun vrienden en familie te bouwen. Inclusief 2 minifiguren. Inclusief 2 minifiguren.

 • Inclusief 2 minifiguren: een Resistance Speeder Pilot en een First Order Walker Driver.
 • bestaande uit een Resistance Ski Speeder en First Order Heavy Assault Walker Elk model is voorzien van noppenschieters, vele authentieke details en ruimte bovenop voor een minifiguur
 • Dit LEGO Star Wars speelgoed bevat ook een kleine loopgraaf met een noppenschieter en extra munitie om nog meer verhalen te kunnen naspel
 • Star Wars fans zullen het heerlijk vinden om samen met hun vrienden en familie te bouwen. Inclusief 2 minifiguren.
 • Speel fantastische scènes na uit de enorm populaire film Star Wars: The Last Jedi.
 • Dit LEGO® Star Wars speelgoed is geschikt voor kinderen van 6-12 jaar.
 • De Resistance Ski Speeder is ca. 3 cm hoog, 10 cm lang en 11 cm breed.
 • De First Order Heavy Assault Walker is ca. 6 cm hoog, 8 cm lang en 5 cm breed.

 • Details:
 • Onderdelen: 216
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 6-12 jaar

 • Let op
  Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Lego

  LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

  Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
  Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
  *LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

  LEGO® Star Wars™ Ski Speeder™ vs. First Order Walker™ Microfighters 75195
  24,94 €
  Top merken