LEGO® Technic - Reddingshelikopter 42092

LEGO® Technic - Reddingshelikopter 42092


Prijs
29,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Alternatieven van de serie LEGO® Technic

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A259116

LEGO® Technic - Reddingshelikopter 42092
Bel de fantastische 2-in-1 LEGO® Technic 42092 Reddingshelikopter. Met allerlei realistische onderdelen en functies, zoals draaiende rotors, zij- en achterdeuren die open kunnen, een werkende lier en een brancard. Deze stoere LEGO Technic helikopter voor kinderen heeft een authentiek rood-wit-zwart kleurenschema en kan worden omgebouwd tot een futuristisch conceptvliegtuig voor dubbel zo veel bouw- en speelplezier!

 • De helikopter is voorzien van draaiende rotors, zij- en achterdeuren die open kunnen, een werkende lier en een brancard
 • In een cool rood-wit-zwart kleurenschema
 • Open de zijdeuren en bedien de lier om de brancard te laten zakken
 • Dit LEGO® Technic speelgoedhelikoptermodel is speciaal ontworpen voor een boeiend en plezierig bouwproces
 • Deze eenvoudig te bouwen set is ideaal voor beginnende LEGO® Technic bouwers
 • De realistische bewegingen en werking van LEGO® Technic sets laten jonge LEGO bouwers op een laagdrempelige en realistische manier kennismaken met de wereld van techniek
 • 2-in-1 LEGO® Technic set: kan worden omgebouwd tot een conceptvliegtuig
 • De reddingshelikopter is ca. 12 cm hoog, 29 cm lang en 23 cm breed
 • Het conceptvliegtuig is ca. 7 cm hoog, 27 cm lang en 30 cm breed.

Details:
 • Onderdelen: 325
 • Aanbevolen leeftijd: vanaf 8 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

Onze bestsellers

LEGO® Technic - Reddingshelikopter 42092
29,99 €
Top merken