LEGO® The LEGO Movie™ 2 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook 70824

LEGO® The LEGO Movie™ 2 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook 70824


Adviesprijs
19,99 €
Prijs
17,24 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
2,75 €-14%
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-4 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A258993

LEGO® The LEGO Movie™ 2 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook 70824
Ga op pad met Lucy en ontmoet de van gedaante veranderende koningin Wiedanook Watdanook met de speelgoedset DE LEGO® MOVIE 2™ 70824 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook. Dit hilarische bouwspeelgoed bestaat uit een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard met een draaiplatform, plus 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen voor de gedaanteverwisseling van de koningin tot stapel stenen. Deze set uit DE LEGO MOVIE 2 is inclusief een bouwbaar Banarnar personage, Lieve Chaos en Susan minipoppetjes en een minifiguur van Lucy.

  • Inclusief 5 personages uit DE LEGO® MOVIE 2™: een van stenen gebouwde koningin Wiedanook Watdanook als paard en een Banarnar figuur, plus minipoppetjes van Lieve Chaos, Susan en een Lucy minifiguur die nieuw zijn vanaf januari 2019.
  • Dit leuke bouwspeelgoed bevat een draaiplatform voor koningin Wiedanook Watdanook als paard
  • Bouw het paard om en transformeer de van gedaante veranderende Koningin Wiedanook Watdanook tot een stapel stenen, met 4 verwisselbare decoraties met gezichtsuitdrukkingen
  • Inclusief het geweer van Lieve Chaos.
  • Accessoires: de 2 goudkleurige bekers en bladen van Susan en de handboeien van DE LEGO® MOVIE 2™ minifiguur Lucy.
  • Speel scènes uit DE LEGO® MOVIE 2™ na met deze creatieve bouwset.
  • Koningin Wiedanook Watdanook als paard met platform is ca. 11 cm hoog, 9 cm lang en 6 cm breed
  • Banarnar is ca. 3 cm hoog

Details:
  • Onderdelen: 115
  • Leeftijd: vanaf 6 jaar

Let op
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Bevat kleine onderdelen die een verstikkingsgevaar opleveren.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Lego

LEGO – Omdat elke bouwsteen nieuwe uitdagingen biedt!

Dat LEGO ooit tot de meest gewilde speelgoedsoorten zou behoren, had Ole Kir Christiansen de bedenker van LEGO waarschijnlijk nooit durven dromen. De naam LEGO is afgeleidt van de woorden "LEg GOdt", dat speelgoed betekent. Deze bijzondere bouwstenen zorgen al op een vrij jonge leeftijd dat kinderen creatief kunnen zijn. LEGO biedt tal van creatieve mogelijkheden. In een handomdraai ziet de kleine bouwer zijn eigen creatie tot leven komen en is klaar voor het avontuur. LEGO zorgt niet alleen voor urenlang speelplezier, maar is ook een uitstekende manier om de fantasie en de motoriek verder te ontwikkelen. Ontdek alle LEGO sets in onze LEGO shop!
Ontdek bijvoorbeeld lego city, politie lego, lego boerderij, lego NINJAGO en meer! Ook voor de kleintjes zijn er leuke sets van Lego Duplo te vinden.
*LEGO, the LEGO logo, the Minifigure, DUPLO, the DUPLO logo, BIONICLE, the BIONICLE logo, LEGENDS OF CHIMA, the LEGENDS OF CHIMA logo, DIMENSIONS, the DIMENSIONS logo, the FRIENDS logo, the MINIFIGURES logo, MINDSTORMS, the MINDSTORMS EV3 logo, MIXELS, the MIXELS logo, NINJAGO, the NINJAGO logo, NEXO KNIGHTS, and the NEXO KNIGHTS logo are trademarks and/or copyrights of the LEGO Group. Used with permission. ©2017 The LEGO Group. All rights reserved.  

Onze bestsellers

LEGO® The LEGO Movie™ 2 Maak kennis met koningin Wiedanook Watdanook 70824
Adviesprijs 19,99 €
17,24 €
Top merken