Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief
Duurzaam -15%

Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief


Variant:
  • Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Jungle Motief
  • Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief

Adviesprijs
129,99 €
Prijs
109,91 €
Gratis levering
Bespaar nu
20,08 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A324660

EAN: 5414834832730

Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief
Deze tekst is automatisch vertaald.
Deze zachte speel- en leerdeken van biologisch katoen nodigt uit tot vele activiteiten. Drie rammelaars hangen aan de hanger die het overspant. Contrasterende kleuren, activiteiten en talrijke ontdekkingsmogelijkheden stimuleren de zintuigen van uw baby. Als je kleintje wat groter wordt, kun je de rammelaars aan het dekentje vastmaken en de strik is afneembaar.

Product details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 100 x 94 x 47 cm
  • Materiaal: jersey en biologisch katoen
  • Materiaal binnenkant: 100% gerecycled polyester - gecertificeerd
  • Leeftijd: vanaf 0 maanden

Gesponsord

product_detail_ad

Duurzaamheid

Biologische katoen

Biologisch katoen is afkomstig van biologisch gecontroleerde teelt. Dit verbiedt het gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest, alsmede het gebruik van genetisch gemodificeerde zaden. Enerzijds beschermt dit de bodem en het grondwater tegen verontreiniging, anderzijds wordt er minder water gebruikt dan bij conventioneel geproduceerd katoen, omdat de bodem betere mogelijkheden heeft om het water op te slaan. Afwisselende beplanting zorgt ook voor een gezondere en dus steviger bodem. De Global Organic Textile Standard (GOTS), de Organic Content Standard als ook de Better Cotten Initiative (BCI) behoren onder andere tot de keurmerken die producten van bio-katoen kenmerken. Naast het kenmerk van bio-katoen garandeert de GOTS en BCI bovendien het naleven van sociale normen binnen de leveringsketen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief
Lilliputiens Spelen Boog en Leren Deken Bos Motief
Adviesprijs 129,99 €
109,91 €