Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

lionelo Co-sleeper Timon Grey
Momenteel uitverkocht
Prijs
169,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A303036

lionelo Co-sleeper Timon Grey
Deze tekst is automatisch vertaald.
Multifunctioneel: extra bed, kinderbed en reisbedje.

Dankzij de 6-staps hoogteverstelling kan het aan elk type bed worden bevestigd. Om baby's een comfortabele en rustgevende slaap te bieden, bevat de set ook een PRESTIGE Line schuimrubberen babymatras van Fiki Miki.

Samen met de wieg bevat de set twee matrassen, een extra ruime mand en een draagbare tas die de wieg beschermt tegen vuil.

Stabiele bevestiging
Speciale veiligheidsriemen zorgen ervoor dat Timon stevig aan het bed van de ouders wordt bevestigd. De bevestiging is heel eenvoudig en veilig. De vier wielen van het lionelo Timon bijzetbed zijn uitgerust met een vergrendelingssysteem. Het extra bed kan vrij en gemakkelijk door de kamer worden verplaatst en op de gekozen plek worden neergezet. De wielen kunnen worden vergrendeld.

De hoogteverstelling heeft een speciale vergrendeling die voorkomt dat het bedje automatisch naar beneden beweegt.

Comfort en stijl
Het bedje heeft een ronde vorm waardoor je kind zich veilig en comfortabel voelt. De binnenkant is bekleed met gewatteerd, zacht materiaal om je kind een rustige en vredige slaap te geven. De grijze kleur van Timon past in elk interieur en de gedempte tint kalmeert het kind. Het patroon met wolkjes laat je baby heerlijk in slaap vallen.

Gemakkelijk op te vouwen
Dankzij het speciale Timon vouwsysteem kan het bedje klein worden opgevouwen, waardoor het heel handig is op te bergen en te vervoeren. Het is het enige kinderbed van dit type met zo'n praktische vouwfunctie op de markt!

Samen slapen
Samen slapen met kinderen geeft ze een gevoel van veiligheid en stelt ze in staat om een sterke band op te bouwen. De speciale functie van het zijbed maakt het mogelijk om het zijbed direct naast het bed van de ouders te bevestigen en vast te zetten - dankzij deze functie heeft de baby een hoog niveau van comfort en is tegelijkertijd naast de ouders. Het is ook bijzonder comfortabel voor de moeder die borstvoeding geeft.

Productgegevens:
  • Fiki Miki-matras: Om baby's een comfortabele slaap te bieden, is de set uitgebreid met een speciaal PRESTIGE Line-kinderschuimmatras (model: PPL1).
  • Extra, vrijstaande hoogteverstelling
  • Past op elk type bed
  • Kan ook vrijstaand gebruikt worden
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 96 x 55 x 66,5 tot 84 cm
  • Inklapbare afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 100 x 14,5 x 62 cm
  • Afmetingen ligvlak (lengte x breedte x hoogte): 85 x 50 x 30 cm
  • Gewicht: 13 kg
  • Maximale belasting: Vanaf de geboorte tot 9 kg
  • Materiaal bekleding 25% polyester; 75% katoen
  • Onderhoud: Handwas op 30°C
Leveringsomvang:
  • Extra bed Timon
  • 2 matrassen
  • Reiswieg
  • Riemen voor bevestiging aan het bed

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Co-sleeper Timon Grey
5
107 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 88
 
4 Sterren
| 18
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers