lionelo Buggy Emma Plus Pink Scandi

Prijs
104,99 €
Gratis levering
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A299175

EAN: 5902581656469

lionelo Buggy Emma Plus Pink Scandi
Deze tekst is automatisch vertaald.
Verlengde kap met venster
Een verlengde en verstelbare kap biedt het kind betere bescherming tegen de zon, regen en wind. Dankzij het transparante venster kunnen ouders altijd zien of de baby iets mist.

Praktische luiertas
De kinderwagen wordt geleverd met een speciale tas die aan het frame van de buggy kan worden gehangen of over de schouder kan worden gedragen. De ruime tas is verdeeld in drie vakken, waarvan het grootste vak een klittenbandsluiting heeft en de twee kleinere vakken een koordsluiting hebben.

Extra vak op de kap
Naast de luiertas is er ook nog een extra vak met klittenbandsluiting op de achterkant van de buggy - ideaal voor een Smartphone of een kleine snack.

Remmen en blokkeren van de zwenkwielen
Er zit een handige rem op de achteras die snel met de voet bediend kan worden. Het blokkeren van de rotatie van de voorwielen, geactiveerd door een speciale knop, helpt om het spoor te behouden als het terrein ruw is.

Eenvoudig opvouwen
De Emma Plus heeft een eenvoudig vouwmechanisme waardoor hij compact is en weinig ruimte inneemt als hij niet wordt gebruikt. Het hele proces duurt slechts een paar seconden en kan in één beweging worden uitgevoerd. Het mechanisme is vooral handig op reis.

Productdetails:
  • Verstelbare rugleuning: Dankzij de traploos verstelbare rugleuning kun je de hoek van de zitting eenvoudig aanpassen.
  • Handig dienblad: Het dienblad aan de voorkant heeft een geïntegreerde houder voor flessen of bekers en biedt een plek om te spelen. Het kan gemakkelijk worden gedemonteerd.
  • Grote mand: In de ruime mand is plaats voor alles wat je nodig hebt: verzorgingsaccessoires en het favoriete speelgoed van je kleintje. Het is ook ideaal om boodschappen in te doen
  • 5-puntsgordels: Ze bieden meer veiligheid tijdens het rijden. Extra bekleding verhoogt het reiscomfort en voorkomt schaafwonden aan de gevoelige huid van je kind.
  • Vouwblok: De kinderwagen is uitgerust met een speciaal systeem van dubbele bescherming tegen onbedoeld inklappen
  • Robuuste en lichtgewicht constructie: Het frame is gemaakt van hoogwaardig Metal len en vervormt daarom niet, zelfs niet na langdurig gebruik
  • Geveerde wielen: gemonteerde veren in de voorwielen zorgen voor maximaal comfort en stabiliteit en verminderen aanzienlijk de schokken die optreden bij het rijden op oneffen oppervlakken
Technische details:
  • Vanaf 6 maanden
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 96 x 52 x 100 cm
  • Inklapbare afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 83 x 51 x 35 cm
  • Binnenafmetingen zitgedeelte (lengte x breedte): 75 x 35 cm
  • Afmetingen rugleuning (lengte x breedte): 40 x 35 cm
  • Hoogte handvat: 100 cm
  • Afmetingen wielen: 7 en 8 inch schuim (EVA)
  • Gewicht: 8,5 kg
  • Belastbaarheid: tot 15 kg
Leveringsomvang:
  • Buggy met wielen en zitting
  • Dienblad met bekerhouder
  • Oudertas
  • Grote mand
  • Gebruiksaanwijzing

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Buggy Emma Plus Pink Scandi
4.5
593 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 453
 
4 Sterren
| 103
 
3 Sterren
| 19
 
2 Sterren
| 5
 
1 Ster
| 13
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Buggy Emma Plus Pink Scandi
lionelo Buggy Emma Plus Pink Scandi
104,99 €