lionelo Buggy Irma Pink
Variant:
  • lionelo Buggy Irma Grey
  • lionelo Buggy Irma Black
  • lionelo Buggy Irma Mint
  • lionelo Buggy Irma Pink
  • lionelo Buggy Irma Dream in

Adviesprijs
99,99 €
Prijs
91,82 €
Gratis levering
Bespaar nu
8,17 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A299970

EAN: 5902581656063

lionelo Buggy Irma Pink
Belastbaar tot 15 kg; van 6 maanden tot 5 jaar

Ultralicht, klein en opvouwbaar. De lichtgewicht maar tegelijkertijd zeer robuuste constructie is ideaal voor kinderen tot een gewicht van 15 kg. Perfect ook voor op reis met de baby en peuter.

Comfortabel zitten en goed slapen
De rugleuning en de voetensteun kunnen worden aangepast aan de ligpositie. De ligfunctie is comfortabel voor baby's en peuters en zorgt voor een rustige en rustgevende slaap. Dankzij het afsluitbare kijkvenster kan je jouw kind altijd in de gaten houden, zelfs als je op stap bent.

Beschermd en veilig onderweg
Op vakantie zorgt de in 2 standen verstelbare zonnekap voor voldoende schaduw. De gevoerde 5-puntsgordel en de veiligheidsbeugel houden je kind veilig en comfortabel. De parkeerrem kan snel met één voet worden bediend en garandeert te allen tijde veiligheid.

Rijcomfort en opbergruimte
De gemonteerde veren in de voorwielen zorgen voor maximaal comfort en stabiliteit, terwijl ze schokken op grind en kasseien opvangen. Op het strand zorgen de dubbele wielen voor rijcomfort. In de grote boodschappenmand kan je zwemspullen en babyspullen opbergen.

Wandelingen voor het hele gezin - verstelbare rugleuning
De verstelling van de rugleuning van zit- naar ligpositie en de verstelbaarheid van de voetsteun zorgen ervoor dat Irma in elke situatie comfort biedt - wanneer jouw kind nieuwsgierig de omgeving verkent of wanneer hij of zij rustig een dutje doet in de frisse lucht.

Handgrepen 360° draaibaar
De ergonomische handgrepen geven je volledige controle over de rijrichting. Ze zijn bekleed met schuim, wat het besturen van de buggy veilig en comfortabel maakt. De handgrepen zijn draaibaar, zodat ze aan je voorkeuren kunnen worden aangepast.

Voorbeugel
Voor het comfort van het kind is de voorste beugel bekleed met een zachte stof en een zachte schuimvulling. Het biedt extra bescherming tegen uit de kinderwagen vallen.

Muggennet
Het muskietennet bestaat uit een ademend net van soepel materiaal. Zeer gemakkelijk aan te brengen, blijft stevig aan de wagen zitten en garandeert bescherming tegen muggen en andere insecten.

Regenbeschermingsfolie
Het beschermt het kind tegen ongunstige weersomstandigheden. De folie heeft een speciaal venster voor luchtcirculatie en temperatuurregeling.

Gemakkelijk opvouwen
Irma is uitgerust met een eenvoudig vouwsysteem. Dit betekent dat hij weinig ruimte inneemt wanneer hij niet wordt gebruikt. Het mechanisme is ook ideaal voor op reis.

Speciale stof
De stof heeft een linnenstructuur en is zeer goed bestand tegen slijtage en scheuren, terwijl hij toch vriendelijk is voor de huid. De stof is ook gemakkelijk schoon te houden.

Product details:
  • Transporthandvat: De kinderwagen kan na het opvouwen comfortabel worden vervoerd aan een speciaal handvat.
  • Handig voor kind en ouders - handige luiertas: de luiertas maakt het mogelijk om handige accessoires altijd bij de hand te hebben.
  • Comfortabele rit: een gewatteerd matras met een hoogwaardig katoenen inzetstuk zorgt ook voor het comfort van de kleine ontdekkingsreiziger.
  • Zonnekap met 2-voudige verstelling: biedt bescherming tegen zon, regen en wind. Door het transparante venster kunnen ouders altijd oogcontact houden met het kind.
  • Veiligheid is het belangrijkst voor ons - 5-punts gordel: de riemen zorgen voor veiligheid tijdens de rit. Extra zachte vulling voorkomt schaafwonden aan de gevoelige huid van het kind.
  • Voetenzak: als het koud wordt, is de voetenzak handig. Het biedt het kind warmte en extra bescherming tegen regen en wind.
Technische details:
  • Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 51,5 x 56 x 104,5 cm
  • Vouwmaat (lengte x breedte x hoogte): 35 x 23 x 98 cm
  • Binnenafmetingen zitting (lengte x breedte): 75 x 35 cm
  • Afmetingen rugleuning (lengte x breedte): 40 x 35 cm 42 x 35 cm
  • Hoogte duwstang: 104,5 cm
  • Afmetingen wielen: 6 inch, gemaakt van schuim (EVA)
  • Gewicht: 7 kg
  • Te gebruiken tot 15 kg
  • Materiaal bekleding: 100 % polyester, handwas op 30°C
Bij levering inbegrepen:
  • Buggy met wielen en zitje
  • Muggennet
  • Boodschappenmand

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Merk

Lionelo

Lionelo – Samen, veilig en comfortabel

Ouder zijn is een uitdaging en een fantastisch avontuur tegelijk. Onze producten maken het nog spannender en leuker - voor kinderen en ouders. Bij Lionelo maken we producten die voldoen aan de hoogste veiligheids- en comfortnormen. Wij willen graag helpen bij het opbouwen van een relatie tussen jou en je kind op verschillende leeftijden en ontwikkelingsniveaus. Ons productassortiment is zorgvuldig samengesteld zodat je vanaf de eerste momenten met je baby kunt deelnemen aan dit ouderschapsavontuur.

Lionelo - Hoogwaardige vormgeving gecombineerd met een levenslange functionaliteit

Wij hechten veel waarde aan het delen van mooie momenten. Daarom zorgen wij ervoor dat de producten van Lionelo zich onderscheiden door hun designkwaliteit en functionaliteit, en dat het gebruik ervan een aangename indruk achterlaat. Dit alles dankzij een zacht en modern design, vindingrijke oplossingen en de zekerheid dat je op ons kunt rekenen, ongeacht de omstandigheden. Op de producten van Lionelo geven wij levenslange garantie. Dit betekent dat wij niet alleen bewust zijn van de kwaliteit, maar je ook ondersteunen in elke levensfase van het gebruik van ons assortiment.

Lionelo - Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid

Openheid, behulpzaamheid en betrokkenheid helpen ons om een gevoel van verbondenheid en vertrouwen met ouders op te bouwen. De voordelige kwaliteit-prijsverhouding van Lionelo producten, zowel in Polen als in heel Europa, zorgt ervoor dat het merk steeds populairder wordt. We zien deze trend niet alleen in het toenemende aantal kopers van onze producten, maar ook in het aantal kopers van nieuwe producten met ons merk. Sluit je aan bij de groep ouders die wij ondersteunen met opvoedkundige uitdagingen. Lionelo zorgt ervoor dat dit avontuur voor jou een feest wordt.

Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: lionelo Buggy Irma Pink
4.5
266 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 192
 
4 Sterren
| 52
 
3 Sterren
| 14
 
2 Sterren
| 3
 
1 Ster
| 5
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

lionelo Buggy Irma Pink
lionelo Buggy Irma Pink
Adviesprijs 99,99 €
91,82 €