MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
pinkorblue adviseert
MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
Prijs
18,95 €
(189,50 € / 1L)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A296208

EAN: 4260474730995

MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Hoge lichtbescherming voor de gevoelige babyhuid
De gecertificeerde veganistische babyzonnecrème heeft een hoge zonbeschermingsfactor van 50 om de bijzonder tere en gevoelige babyhuid te beschermen tegen de zonnestralen. Het bevat waardevolle organische zonnebloemolie en bisabolol die, naast de zonbeschermingsfactor, de babyhuid intensief voeden en zacht en soepel laten aanvoelen. De babyzonnecrème is waterdicht, wordt snel geabsorbeerd en maakt niet wit. Het beschermt ook onmiddellijk zonder enige blootstellingstijd. De formule is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige babyhuid en wordt daarom bijzonder goed verdragen. De babyzonnecrème beschermt effectief tegen zonnestralen met een 100% minerale UVA/UVB-bescherming van zinkoxide zonder nanodeeltjes en zonder synthetische ingrediënten. De UVA/UVB-filters vormen een reflecterende laag op de huid die de zonnestralen reflecteert als een spiegel. Zo werkt de zonbescherming van de babyzonnecrème puur fysiek en alleen op het huidoppervlak, in tegenstelling tot chemische filters.

productdetails:
  • 100 % minerale UVA/UVB-filters
  • Waterdicht
  • Zonder witmakend effect
  • Onmiddellijke bescherming
  • Verpleging
  • Parfumvrij
  • Dermatologisch getest
  • Beveiliging door middel van het NATRUE-zegel
  • 100% gecertificeerde, veganistische natuurlijke cosmetica
Toepassing:
Breng royaal en gelijkmatig aan op het gezicht en het lichaam van de baby voor het zonnebaden en breng de crème regelmatig opnieuw aan. De op olie gebaseerde, natuurlijke formule maakt het mogelijk om de olie gemakkelijk te verwijderen. Daarom moet de crème voor gebruik worden geschud. De zonnecrème voor baby's moet ruim worden gebruikt, omdat te weinig aanbrengen de bescherming tegen de zon vermindert. De middagzon moet vermeden worden. Om de bescherming tegen de zon te behouden, dient u de crème regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na B aden , het drogen en bij het zweten.

Ingrediënten:
INCIS, Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Zinkoxide, Aqua, Coco Caprylate/Caprate, Propanediol, Sorbitaan Olivaat, Polyglyceryl-3 Polyricinoleaat, Isostearisch Zuur, Zinksulfaat, Ascorbyl Palmitaat, Ubiquinone, Bisabolol. * van gecontroleerde biologische teeltSuggesties:
Bescherm baby's en kleine kinderen tegen direct zonlicht en gebruik kleding en zonnebrandcrème met een hoge beschermingsfactor tegen de zon. Zelfs zonneschermen met een hoge beschermingsfactor bieden geen volledige bescherming tegen UV-stralen. Overmatige zonnebrand aden is een ernstig gezondheidsrisico. Vermijd contact met de ogen. Alleen voor uitwendig gebruik.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
5
44 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 40
 
4 Sterren
| 4
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
MaBYeN Baby zonnebrandcrème SPF 50 100 ml
18,95 €
(189,50 € / 1L)