MACLAREN Universal Twin Buggy Organizer Black

MACLAREN Universal Twin Buggy Organizer Black

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering binnen BE!
  • Nog 5 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 45,00 €
22,78 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 22,22 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A196024

MACLAREN Universal Twin Buggy Organizer Black
Een orginele MACLAREN-buggytas voor alle MACLAREN buggy's. Groot genoeg voor de belangrijkste spullen, maar niet te groot, zodat dat de wagen niet kiept. Perfect, zoals MACLAREN.

Productdetails:
  • Merkkwaliteit van Maclaren
  • Voor alle MacLaren Kinderwagens

Service

Wij helpen je graag verder!

Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Contact

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

maclaren

Maclaren - Ruim 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid

Met een buggy van Maclaren haal je meer dan 50 jaar innovatie, comfort en veiligheid in huis. De Maclaren staat bekend om de lichte buggy's die eenvoudig in gebruik zijn. Bovendien kunnen ze erg compact worden opgevouwen, waardoor ze ook ideaal zijn voor onderweg of op vakantie. Vandaag de dag staat Maclaren ook bekend om de vele stoere, trendzettende designs die de gemiddelde veiligheidsnormen overtreffen. Ontdek al onze buggy's en accessoires van Maclaren hier in onze shop!


MACLAREN Universal Twin Buggy Organizer Black
Adviesprijs¹ 45,00 €
22,78 €