MAGFORMERS ® STICK-O Basic 10
Prijs
16,03 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A301756

EAN: 4260255968852

MAGFORMERS ® STICK-O Basic 10
Deze tekst is automatisch vertaald.
Op basis van eenvoudige vormen en een veilig speelsysteem helpt STICK-O kinderen niet alleen bij het ontwikkelen van hun verbeelding en creativiteit, maar ook bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden en inlevingsvermogen. Met 5 kavels, waaronder korte, lange en gebogen stokken, halve bollen en bolvormige stukken, kunnen kinderen verschillende 2D- en 3D-structuren maken. In totaal 10 stuks.

productdetails:
  • Materiaal: Kunststof met sterke neodymiummagneten
  • Inhoud: 10 delen
  • Leeftijd: vanaf 3 jaar
Let op:
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Dit product bevat kleine magneten. Ingeslikte magneten kunnen elkaar in de darm aantrekken en ernstige verwondingen veroorzaken. Raadpleeg onmiddellijk een arts als een magneet wordt ingeslikt.
Reinig uw magformers alleen met een vochtige doek en zonder toevoeging van sterke reinigingsmiddelen.

Accessoires

Prijs
31,26 €
Prijs
40,38 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

MAGFORMERS ® STICK-O Basic 10
MAGFORMERS ® STICK-O Basic 10
16,03 €