MAM Fopspenen Night Latex 6-16 maanden Jongens
Momenteel uitverkocht

MAM Fopspenen Night Latex 6-16 maanden Jongens

  • Verzendtijd: Momenteel uitverkocht
  • Gratis levering vanaf 20,00 €

5,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A001113

MAM Fopspenen Night Latex 6-16 maanden Jongens
MAM Fopspenen Night Latex 6-16 maanden

Baby’s houden van zuigen. Het ontspant en kalmeert ze. Baby’s die geen speentje krijgen, bevredigen hun behoefte vaak aan de duim. Aangezien duimzuigen moeilijk afgeleerd kan worden, bevelen kinderartsen speentjes aan. MAM-speentjes begeleiden baby’s verantwoord. Ze zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met designers en tandartsen. Dankzij het slimme symmetrische ontwerp ligt het speentje altijd perfect in de mond. De vorm van het zuiggedeelte is anatomisch correct voor de ontwikkeling van de kaak. Het schildje heeft een ideale vorm, die goed voor de huid is dankzij royale luchtopeningen. De grijpknop zit nooit in de weg en biedt toch volop houvast. MAM benut uitsluitend materialen die voldoen aan de hoogste eisen en veiligheidsnormen.

Latex spenen zijn extra zacht en aangenaam in baby’s mondje, en bijzonder bijtvast. MAM Natuurlatex wordt verbouwd en geoogst onder ecologisch verantwoorde omstandigheden. Het natuurzuivere latex wordt direct ter plaatse verwerkt. Dankzij een speciaal productieproces - leaching – zijn de MAM-natuurlatex speentjes bijzonder antiallergisch. MAM controleert de naleving van zijn strenge kwaliteitsrichtlijnen van de grondstofwinning tot de productie van de speentjes. Dat is MAM-kwaliteit.

Night Collectie: De grijpknop geeft licht in het donker.
Materiaal: MAM Natuurlatex.
Geschikt voor baby’s van 6 tot 16 maanden.
Kleurselectie voor jongetjes.
Inhoud: 2 stuks.

Opmerking: Kleur en motief kunnen afwijken van de afbeelding. Het is niet mogelijk een specifieke kleur of een specifiek motief te kiezen.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - MAM Fopspenen Night Latex 6-16 maanden Jongens
Gemiddelde klantenbeoordeling: 61 Beoordelingen
 
52
 
7
 
1
 
0
 
1
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen