MAM Starterbeker Night 150 ml beer in blauw

MAM Starterbeker Night 150 ml beer in blauw


Prijs
9,70 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A309941

EAN: 4042894591031

MAM Starterbeker Night 150 ml beer in blauw
Deze tekst is automatisch vertaald.
MAM Starter Cup Night - lichte drinkbeker voor de eerste zelfstandige drinkpogingenZelfstandig drinken is een belangrijke stap in de ontwikkeling van baby's. De MAM Starter Cup met extra zachte, druppelvrije drinktuit van silicone is ideaal voor de eerste zelfstandige drinkpogingen uit een beker. De drinktuit die aan de rand van de beker is bevestigd, bereidt kinderen voor op het drinken uit het glas, zonder te morsen. De getailleerde vorm en de ergonomische, antisliphandvatten maken het voor baby's en peuters gemakkelijker om de beker vast te houden. Bovendien gloeien de handvatten in het donker, zodat baby's en ouders de fles gemakkelijk kunnen terugvinden - voor rustigere nachten. Dankzij het afsluitdeksel kan de drinkbeker worden afgesloten en dus gemakkelijk worden meegenomen voor onderweg. De MAM Starter Cup kan in de vaatwasser gereinigd worden en is geschikt voor kinderen vanaf 4 maanden. Alle afzonderlijke onderdelen van de MAM Starter Cup kunnen worden gecombineerd met andere MAM drinkbekers.
De beker is uiteraard BPA-, PVC- en metal l-vrij.

Product details:
  • Ergonomische vorm
  • Extra licht
  • Lichte, anti-slip handvatten
  • Zachte siliconen drinktuit
  • Incl. afsluitdeksel voor transport
  • Vaatwasmachinebestendig
  • BPA-, PVC- en metal vrij
  • Motief: beer
  • Kleur: blauw
¹ Veldstudie, Oostenrijk 2011, getest bij 73 moeders van baby's met koliek / Marktonderzoek, VS 2010, getest bij 35 moeders van baby's met koliek² Klinische studie, Argentinië, 2012, getest bij 34 baby's³ Marktstudie 2010-2020, getest bij 1.572 baby's."

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Onze bestsellers

MAM Starterbeker Night 150 ml beer in blauw
MAM Starterbeker Night 150 ml beer in blauw
9,70 €