mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim
-29%

mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim


Matentabel

Adviesprijs
69,99 €
Prijs
49,81 €
Gratis levering
Bespaar nu
20,18 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A315176

mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim
Deze tekst is automatisch vertaald.
Een groeiende baby bump en jeans zijn zeker verenigbaar. Ben je zwanger en op zoek naar een comfortabele en toch stijlvolle zwangerschapsjeans voor tijdens je zwangerschap en misschien ook daarna?

Gelukkig zijn de tijden van praktische, vormeloze zwangerschapsbroeken, waarbij de huidige trends en Style s volledig werden verwaarloosd, voorbij.
Onze zwangerschapsjeans hebben de nieuwste pasvormen en trendy denim Style s.
Comfort en functionaliteit zijn natuurlijk van cruciaal belang voor de perfecte zwangerschapsjeans, maar een stijlvolle look en feel zijn net zo belangrijk. In onze selectie zwangerschapsjeans vindt u het beste van twee werelden.

Onze trendy zwangerschapsjeans zijn zo ontworpen dat ze je tijdens je hele zwangerschap passen en zich aan je veranderende lichaam aanpassen. Bovendien is de zwangerschapsjeans die je tijdens de zwangerschap draagt ook de perfecte denimpartner voor na de bevalling, wanneer je lichaam weer begint te veranderen.

Hoe vind je de perfecte zwangerschapsjeans?

Net als bij gewone jeans zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden bij het zoeken naar de perfecte zwangerschapsspijkerbroek. De pasvorm en snit zijn belangrijk bij het vinden van de juiste en comfortabele zwangerschapsjeans.
Of u nu de voorkeur geeft aan een skinny fit, slim fit, regular fit, bootcut fit, nostalgische flared fit of trendy cropped fit, als u eenmaal uw pasvorm en snit hebt gevonden, hoeft u alleen nog maar te beslissen of u de tailleband onder of over uw babybump wilt dragen.

In onze selectie vindt u zwangerschapsjeans met een elastische tailleband die comfortabel zit onder uw babybump.
Het elastiek aan de binnenkant van de tailleband heeft een knoopje waarmee u de taille kunt aanpassen aan de omvang van uw buik tijdens de zwangerschap. We hebben ook zwangerschapsjeans met een naadloze tailleband die perfect over je buik past en je groeiende buik ondersteunt. U kunt ook kiezen voor een zwangerschapsjeans met een lage tailleband en elastische inzetstukken die met uw groeiende buik meerekken.
Wat uw Style of voorkeur ook is, mamalicious biedt een reeks stijlvolle, comfortabele oplossingen die uw Style niet tekort doen.

Zorg details:
  • Materiaal: 68% katoen, 30% polyester, 2% elastaan.
  • Machinewasbaar op 30 °C
  • Niet bleken
  • Niet in de droogtrommel
  • Ophangen om te drogen
  • Strijken bij lage temperatuur. Maximum temp. 100 °C
Product details:
  • Positie tuinbroek met rechte pijpen
  • Verstelbare kruisbanden
  • Opgezette zak vooraan
  • Verstelbare elastische tailleband die onder je buik zit
  • Voor de hele zwangerschap
  • Kies gewoon uw gebruikelijke maat
  • Hou het simpel met een effen t-shirt en sneakers/li>


Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
15,24 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

mama;licious

Heerlijke trendy kleding van Mama Licious

Mama Licious ontwerpt trendy kleding speciaal voor mama's die trots zijn op hun buik. Van relaxte kleding op de bank tot aan moderne outfits voor op het werk. Mama Licious biedt voor elk moment de juiste kledingstukken. Een bijkomend voordeel is dat je veel bovenkleding ook nog tijdens de borstvoedingsperiode kunt dragen, omdat vele kledingstukken zijn voorbereid op het geven van borstvoeding. Ontdek onze kledingstukken van Mama Licious hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim
4
4 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 1
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 1
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim
mama;licious Positie tuinbroek MLTEXAS Regular Blue Denim
Adviesprijs 69,99 €
49,81 €