Britax Römer - Jouw begeleider op veilige avonturen

Meisje zit in Britax Römer reboarder autostoel

Kinderveiligheid sinds 1966: het bedrijf Britax Römer heeft zich altijd ingezet om kinderen veilig onderweg te begeleiden en zet daarom de veiligheid van kinderen op de eerste plaats, trouw aan het merkmotto "Protecting What Matters Most". Al in 1966 ontwikkelde het bedrijf het eerste autostoeltje en tegenwoordig heeft het naast autostoeltjes ook kinderwagens in het assortiment. De producten worden in de fabriek in Leipheim, Duitsland met de grootste zorg ontwikkeld door medewerkers die al vele jaren bij het bedrijf werken en de meeste worden "Made in Germany" geproduceerd. Het eigen testcentrum met crashtestfaciliteit garandeert de hoogst mogelijke veiligheids- en kwaliteitsnormen voor de producten.

Meisje in een autostoel op de achterbankVrouw loopt met kinderwagen over kasseien
Alle producten van Britax Römer ontdekken

Duurzaamheid

Made in Germany

MADE IN GERMANY

De meeste autostoelen worden geproduceerd in de fabriek in Leipheim, Duitsland. Van ontwerp tot productie, alles bevindt zich onder één dak. Zo hebben de verschillende teams voortdurend contact met elkaar en zijn ze in staat om de veiligste autostoelen te produceren.

 

De regionale productie zorgt voor een snelle reactie, levertijden en kortere transportroutes, waardoor het milieu en de grondstoffen worden ontzien.
 

GREEN SENSE

Britax Römer wil zijn ecologische voetafdruk zo laag mogelijk houden. Het bedrijf hecht veel waarde aan veilige, comfortabele en duurzame autostoeltjes en kinderwagens. Britax Römer is net zo begaan met de veiligheid van kinderen wereldwijd als met de wereld waarin ze opgroeien - met de GREEN SENSE collectie draagt het bedrijf bij aan een duurzamere toekomst.

 

De stoffen bekleding van de GREEN SENSE collectie is gemaakt van 100% gerecyclede PET-flessen, waar nieuw garen van wordt gemaakt. Het mesh materiaal zorgt bovendien voor een ideale luchtcirculatie dankzij de open structuur.

Green Sense
Carbon Neutral

100 % KLIMAATNEUTRAAL

Met de populaire KIDFIX i-SIZE heeft Britax Römer het eerste 100% klimaatneutrale autostoeltje op de markt gebracht. De CO²-balans van de autostoel is berekend in samenwerking met TÜV Rheinland. De berekende hoeveelheid CO²-equivalenten wordt volledig gecompenseerd door een klimaatbeschermingsproject dat huishoudens en scholen voorziet van toegang tot schoon drinkwater.

Nu nieuw bij Britax Römer

Autostoel Baby Safe Core ontdekken

HOOGSTE KWALITEIT & VEILIGHEID

Meisje zit op de achterbank in een autostoeltje

Mobiliteit met de hoogste veiligheid

Britax Römer biedt autostoelen en kinderwagens van uitstekende kwaliteit die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. Dit wordt gewaarborgd door extra geavanceerde veiligheidsvoorzieningen zoals de XP-PAD, de SecureGuard en de SICT bescherming tegen zijdelingse botsingen. Deze extra veiligheidselementen verminderen de krachten die optreden bij een aanrijding van opzij of van voren. Dit zorgt voor optimale veiligheid wanneer ouders met hun kinderen onderweg zijn.

Naar welke autostoelgroep ben je op zoek?

Populaire autostoelen

Accessoires die het autostoeltje perfect aanvullen

KINDERWAGENS VOOR ELK AVONTUUR

Vrouw loopt met kinderwagen door de stad

Buggy's, combi kinderwagens of duo kinderwagens - Britax Römer biedt een breed scala aan verschillende modellen. Het comfort en de veiligheid van de kleintjes staan voorop. Om het dagelijks leven voor ouders zo flexibel mogelijk te maken, zijn de kinderwagenmodellen compatibel met Britax Römer baby-autostoeltjes zoals de BABY-SAFE 5Z2 en vele andere fabrikanten.

 

Eigenschappen zoals het ventilatieraam, de lekbestendige banden en de uitstekende vering overtuigen ouders in het bijzonder bij de SMILE 5Z.

Populaire kinderwagens en buggy's

Ontdek bijpassende accessoires voor de kinderwagen

Alle producten van Britax Römer ontdekken