10% Personeelskorting
10% Personeelskorting
Code kopiëren:
SOLBE6533
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen
Einstieg Markenwelt

Creëer je huisje met kindsgard

kindsgard staat voor een droomwereld van spel en welzijn, afgestemd op de behoeften van je kleintje. Met kindermeubelen, speelgoed, mode en woontextielen wordt kindsgard een deel van het leven van elk jong gezin. Perfect op elkaar afgestemd, combineren wij Scandinavische kleuren en modellen met tijdloze ontwerpen. Net als de kleintjes ontwikkelt kindsgard zich voortdurend. Wij gebruiken jullie feedback op de producten om de leefomgeving van de kleintjes vorm te geven - met jullie, voor jullie!

Onze bestsellers

kindsgard Kinderkamer

Kinderkamer

In onze geweldige kinderkamer bedden kun je heerlijk dromen. Naast deze bedden kun je hier ook alles krijgen wat je nodig hebt voor de kamer van je kleintje. Van slaapzakken tot kinderstoelen - je vindt hier zeker wat je zoekt.

Speelgoed

Ben je op zoek naar binnen- of buitenplezier voor je kleintje? Ons brede speelgoed assortiment heeft alles voor jong en oud. De focus ligt op aanmoediging en ontwikkeling om de fantasie en motoriek te stimuleren.

kindsgard Speelgoedkindsgard Mode

Mode

Knuffelzachte stoffen voor een aangenaam gevoel op de huid. Met onze modeartikelen ervaart je kleintje alleen het beste voor zijn zachte huid. De tijdloze designs en kleuren zijn gemakkelijk te combineren.

Verzorging

Of het nu gaat om washandjes, doekjes of mousseline luiers - hier vind je alles wat je nodig hebt om de zachte huid van je baby te verzorgen. Dankzij de zachte katoenen stoffen voelt je kleintje elke dag heerlijk zacht aan.

kindsgard Verzorgingkindsgard Voeding

Voeding

Gemakkelijk knoeien! Met onze slabbetjes kan je kleintje aan tafel eten zonder dat er eten op zijn kleding komt. Makkelijk te wassen en meteen weer klaar voor gebruik.

Kinderwagens

Zachte, comfortabele lamsvacht onderleggers voor de kinderwagen - of het nu zomer of winter is. Dankzij de temperatuurregeling zal je kleintje zelfs bij warm weer niet zweten.

kindsgard Kinderwagens

Onze kindsgard wereld