10% ➡ Kinderkamer / Speelgoed
10% ➡ Kinderkamer / Speelgoed
Code kopiëren:
KKSGBE8009
00
Uren
00
Min.
00
Sec.
Nu besparen

Welkom in de roba-Brandstore

roba Banner
roba Hausbett

Als het favoriete merk van jonge gezinnen biedt roba de hele leef- en speelwereld voor baby's en peuters. Meer dan 95 jaar ervaring, uitgebreide certificeringen volgens erkende milieunormen en een innovatief productassortiment maken het merk roba zo bijzonder. Belangrijke onderscheidingen zijn onder andere GOTS, Oeko Tex Standard 100 en FSC, die het gebruik van milieuvriendelijke materialen en de naleving van strenge kwaliteitsnormen certificeren.

Daarnaast is roba er trots op hout uit duurzame bronnen te gebruiken, wat bijdraagt aan de bevordering van duurzame bosbouw en de ecologische verantwoordelijkheid benadrukt. Als bedrijf zet roba zich actief in voor duurzaamheid door voortdurend maatregelen te nemen om de ecologische voetafdruk te verkleinen.

De meeste producten zijn ontworpen volgens de principes van het Montessori-onderwijs, wat betekent dat ze gericht zijn op het stimuleren van de natuurlijke nieuwsgierigheid en het leervermogen van een kind. Door de Montessori-principes in het productassortiment te integreren, ondersteunt roba de holistische ontwikkeling van kinderen en biedt het ouders innovatieve oplossingen om hun kleintjes optimaal te ondersteunen.

Duik nu in de product- & themawerelden van roba en ontdek een grote selectie doordachte baby- & kinderproducten - educatief waardevol, duurzaam en mooi.

Ontdek ons roba-assortiment

Top producten

roba KinderzimmerBabykamerroba HausbettMeubelsroba GartenpferdBuitenspeelgoedroba Paw Patrol KinderzimmerPaw Patrolroba Peppa Pig KinderzimmerPeppa Pigroba KaufladenSpeelgoedroba TextilienBed accessoires