Naif Babywasgel 200ml
Duurzaam
Prijs
9,95 €
(49,75 € / 1L)
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300963

EAN: 8717953117311

Naif Babywasgel 200ml
Deze tekst is automatisch vertaald.
Het huidje van de baby is al zo goed als het is, omdat er bijvoorbeeld al bij de geboorte een beschermend laagje aanwezig is. Om het niet te beschadigen, reinigt onze zeepvrije wasgel de babyhuid zachtjes en houdt deze zacht en glad. Naïf Cleansing Washing Gel bevat geen additieven zoals PEG, SLS, SLES, fenoxyethanol, parabenen of minerale olie en is dermatologisch getest. Daarom kunt u onze zeepvrije wasgel veilig gebruiken, zelfs voor extreem droge huid of eczeem.

ingrediënten:
Aqua/Water, Coco-glucosiden, Natriumcocosulfaten, Cocamidopropylbèta, Glycerine, Gehydroliseerde Tarwe-eiwit, Gossypium Hirsutum ( Cotton Zaad) Extract, Glycerylolie, Tocoferol, Gehydrogeneerde Palmglyceriden Citraat, Natrium Levulinaat, Natriumanisaat, Natriumchloride, Parfum/Fragrance, Citroenzuur, Natriumhydroxide

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
9,95 €
(49,75 € / 1L)

Duurzaamheid

Vegan

Vegane producten zijn vrij van dierlijke ingrediënten. Dit omvat levensmiddelen en cosmetica die vrij zijn van dierlijke producten zoals vlees, vis, gelatine, eieren of zuivelproducten. Maar textiel kan ook vegan zijn als het vrij is van dierlijke materialen zoals leer, bont, dons en wol. Veganisme is een handelswijze die gevolg geeft aan dierenrechten. Door geen dierlijke bestanddelen te gebruiken, kan onnodig dierenleed worden vermeden. Bovendien kan de negatieve impact op het milieu worden beperkt, aangezien veganistische producten vaak een betere ecobalans hebben dan dierlijke producten. Vegane producten worden onder andere door keumerken zoals het V-label van de Europese vegetariër-unie, de vegane bloem van de Britse Vegan Society en het PETA-Approved Vegan Label gekenmerkt.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: Naif Babywasgel 200ml
5
19 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 16
 
4 Sterren
| 2
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

Naif Babywasgel 200ml
Naif Babywasgel 200ml
9,95 €
(49,75 € / 1L)