NAME IT Girls Mini Stretchbroek BEAUTY Denim

NAME IT Girls Mini Stretchbroek BEAUTY Denim

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 3 beschikbaar!

Adviesprijs¹ 24,95 €
15,00 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 9,95 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A085382

NAME IT Girls Mini Stretchbroek BEAUTY Denim
NAME IT Kinderkleding

Name It heeft kleding voor kinderen van alle leeftijden. Tevens heeft het merk sinds enkele jaren een trendy kledinglijn
voor zwangere vrouwen, genaamd Mama-licious.

De ontwerpers van Name it zijn zich heel bewust van wat kinderen nodig hebben qua pasvorm en materialen.
De kleding is ook modern en trendy. Kinderen leven anders dan wij. Ze spelen vaak buiten en kleding moet slijtvast zijn en lekker zitten.
De collectie van Name It wisselt elke twee maanden, dus de kleding is altijd gevarieerd.

Hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs.


Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

Name it

Trendy kleding van Name it

Het Deense kindermodemerk Name it kenmerkt zich niet alleen door de vrolijke kleuren en hoogwaardige kwaliteit, maar vooral ook door trendy kinderkleding voor gunstige prijzen. Met meer dan 25 jaar ervaring weet en begrijpt Name it waar kinderen behoefte aan hebben. Kleding van Name it heeft dan ook vijf kernwaarden die hieraan bijdragen; be active, be caring, be green, be creative and be good. Deze kernwaarden spiegelen door in alles wat Name it doet, uiteindelijk is alles wat voor kinderen belangrijk is, ook belangrijk voor Name it!


NAME IT Girls Mini Stretchbroek BEAUTY Denim
Adviesprijs¹ 24,95 €
15,00 €