Het merk pinkorblue.be wordt steeds populairder, steeds meer mensen weten hun weg naar pinkorblue.be te vinden en gebruiken het zeer ruime aanbod aan producten om hun leven een stuk eenvoudiger te maken; alles in één shop in één simpele bestelling.

pinkorblue.be

pinkorblue.be is dé snelst groeiende online shop voor baby’s, kinderen en (aanstaande) ouders in België. Naast webshops in België zijn we in 13 andere landen actief. Onze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Hier vind je alles wat je nodig hebt tijdens je zwangerschap en daarna begeleiden we je kindje tot aan de basisschooltijd. Met meer dan 100.000 artikelen artikelen heb je ruime keuze uit producten voor jou en je kleine; van autostoelen, kinderwagens, speelgoed tot aan kinderstoelen, positiekleding... en nog véél meer. Dit alles van hoogwaardige merken.

Het hands on pinkorblue.be team

Even voorstellen, het directe online team achter pinkorblue.be! De marketing en communicatie wordt verzorgd door het marketing team bestaande uit Marcel, Nienke, Helen, Patrick en Merle. Dit alles gaat hand in hand samen met het deskundige customer care team bestaande uit Daisy en Ilhame. Natuurlijk kunnen wij dit niet alleen, in samenwerking met ons moederbedrijf babymarkt.de GmbH wordt er met ruim 500 man gewerkt aan het gehele bestelproces. Van de technische ontwikkelaars die er voor zorgen dat je op de site kunt bestellen tot aan de hardwerkende collega’s die alle pakketjes inpakken en verzendklaar maken.

Tip: ontdek meer over ons, interessante artikelen, leuke weetjes en acties in onze Thema's!