Psst.. 10% korting vandaag!🤐
Psst.. 10% korting vandaag!🤐
Jouw kortingscode:
PSSS1644
24
Uren
00
Min.
00
Sec.
i

Partnerprogramma

pinkorblue partnerprogramma

pinkorblue behoort tot babymarkt.de GmbH, een webshop die op internationaal vlak opereert in ruim 14 landen, met een persoonlijk en lokaal gezicht voor iedere shop. babymarkt.de is in Duitsland één van de marktleiders op het gebied van baby- en kinderspullen. Wij zijn vier jaar geleden gestart met de internationalisering van onze shops binnen de Europese markt.

Wij zijn in augustus 2012 gestart. Ons team bestaat uit online specialisten en een getrainde klantenservice, samen zorgen wij ervoor dat onze klanten het gevoel krijgen dat zij bij een lokale shop winkelen. Wij werken onder andere samen met lokale logistieke dienstverleners en lokale prijszoekmachines.

Inmiddels heeft pinkorblue.be als specialist voor alles rondom zwangerschap en kinderen, één van de grootste en meest veelzijdige assortimenten van België met ruim 30.000 producten.

In het online bereik werken wij al jaren nauw samen met onze partner Familyblend. Deze succesvolle samenwerking zorgt ervoor, dat zowel ons bereik als onze bekendheid op de Belgische markt worden vergroot.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken partners die actief zijn in alles rondom het thema baby & kind / shopping.

Als blogger schrijf je een leuk artikel over onze shop of over één van de producten uit ons assortiment.

Als publisher verdeel je van ons aangeleverde reclamebanners of tekstlinks die direct naar onze online shop of naar specifieke producten verwijzen. Het enige wat wij van jou vragen is om het geleverde reclame materiaal (links) op jouw site te integreren. Door een speciale ID kan worden bepaald, dat de klant via jouw website naar ons doorverwezen is.

Wat bieden wij?

Wanneer jij een blog over ons schrijft zullen we persoonlijk met jou praten voor een passende beloning naar prestatie.

Als publisher ontvang jij een passende provisie voor alle omzet die bij ons binnenkomt na een doorverwijzing vanaf jouw site.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in ons partnerprogramma, neem dan contact met ons op via:marketing@pinkorblue.nl