Kind liegt en lacht
Jouw kans €250 bij pinkorblue.be te winnen
Deelnemen is zo eenvoudig
Klantaccount aanmaken of inloggen
Maak een nieuwe verlanglijstje
Kies je favoriete producten
Inspiratie voor kleine & grote wensen

Q&A over je verlanglijstje

 • + Hoe lang blijft mijn verlanglijst bewaard?

  Je verlanglijstje blijft zo lang als je wilt bewaard in je persoonlijke klantenaccount. Houd er echter rekening mee dat items op je verlanglijstje niet gereserveerd zijn. Natuurlijk kun je je verlanglijstje op elk gewenst moment verwijderen via "Lijst beheren".

 • + Kan ik mijn verlanglijst met anderen delen?

  Je kunt je verlanglijstje delen met vrienden en familie. Om dit te doen, maak je je verlanglijstje aan en zet je deze op "openbaar" in de lijstinstellingen. Alleen openbare lijstjes kunnen door andere mensen worden bekeken. Klik op "Lijstje delen" en kopieer de link of stuur deze per e-mail naar vrienden en familie.

 • + Kan ik meerdere verlanglijstjes maken?

  Je kunt verlanglijstjes maken voor verschillende gelegenheden. Voeg een nieuwe lijstje toe onder "Mijn verlanglijstje" in je klantenaccount. Deel het met vrienden en familie. Zo ontvang je alleen cadeaus voor je dierbaren waar je echt blij van wordt!

 • + Kan ik verlanglijstjes van anderen bekijken?

  Je kunt alleen verlanglijstjes bekijken van andere mensen die hun lijst hebben ingesteld op "openbaar" en jou de link naar hun verlanglijstje hebben gestuurd. Vraag vrienden en familie naar hun verlanglijstjes om de perfecte cadeaus voor ze te vinden.We duimen

*Je ontvangt geen aparte bevestiging nadat je met succes een verlanglijstje hebt aangemaakt. Elk nieuw aangemaakt verlanglijstje met producten met een totale waarde van ten minste € 250 doet automatisch mee aan de winactie. De winnaar van de maand wordt aan het begin van de volgende maand per e-mail op de hoogte gebracht. Indien de winnaar niet binnen 7 dagen na de bekendmaking contact met ons opneemt, zijn wij gerechtigd een nieuwe winnaar aan te wijzen en de prijs elders toe te kennen. De prijs bestaat uit een cadeaubon ter waarde van € 250 voor pinkorblue.be.