Nosiboo Colibri Zuigdeel

Nosiboo Colibri Zuigdeel

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
Adviesprijs¹ 12,99 €
10,69 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 2,30 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A177810

Nosiboo Colibri Zuigdeel
Het Colibri Zuigdeel is een kleine, door de mond aangedreven, neuszuiger voor kinderen.
Deze is erg geschikt om, naast het normale gebruik, mee te nemen in je bagage. Hij bevindt zich in een compacte en duurzame verpakking.
Dankzij het gepatenteerde, filterloze gebruik kan hij uiterst hygiënisch en zonder het aanschaffen van reserve filters, gebruikt worden.
Het Colibri Zuigdeel is in slechts enkele stappen te demonteren en makkelijk te reinigen. Ook plakt de afscheiding niet aan de binnenkant van het Zuigdeel vast.
Het gebruiksvriendelijke Colibri Zuigdeel is onder toezicht van artsen ontwikkeld. Hierbij is rekening gehouden met de anatomische bijzonderheden van baby's en kinderen.
Enkel het elastische BPA-vrije einstuk komt met de neus in aanraking. Het veroorzaakt geen irritatie aan het neusslijmvlies.
De door de menselijke ademhaling gecreëerde zuigkracht zorgt voor voldoende kracht en veilige toepassing.
Het Colibri zuigdeel is altijd en overal geschikt voor het poetsen van de neus van kinderen in de leeftijdscategorie 0-4 jaar.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - Nosiboo Colibri Zuigdeel
Gemiddelde klantenbeoordeling: 2 Beoordelingen
 
1
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Nosiboo Colibri Zuigdeel
Adviesprijs¹ 12,99 €
10,69 €