Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

NUK Babyfles First Choice + Disney Minnie Mouse 300 ml,Temperatuur Control rood
Momenteel uitverkocht

NUK Babyfles First Choice + Disney Minnie Mouse 300 ml,Temperatuur Control rood



Prijs
8,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A329386

EAN: 4008600405412

NUK Babyfles First Choice + Disney Minnie Mouse 300 ml,Temperatuur Control rood
Deze tekst is automatisch vertaald.
De populaire Disney figuurtjes Mickey & Minnie Mouse in de NUK reeks
Met de NUK babyflessen First Choice ⁺ in de Disney-collectie worden Mickey & Minnie Mouse de nieuwe metgezellen van uw kind. De wereldberoemde Disney-figuren Mickey & Minnie Mouse brengen zowel jonge als oude Disney-fans in verrukking. Dompel jezelf onder in de fantastische wereld van Disney met de NUK fopspenen!

Baby gewoon op temperatuur - NUK First Choice + Babyflessen met temperatuur Control
Een goed gevoel! Als het echt moeilijk wordt, voelt een beetje extra veiligheid gewoon goed. NUK First Choice + Babyflessen met temperatuur Control laten in één oogopslag zien wanneer de juiste drinktemperatuur is bereikt. Met Temperatuur Control verandert de schaalverdeling op de fles van kleur afhankelijk van de temperatuur van de inhoud. Als het voedsel te heet is, verandert het normaal blauwe display in wit.
Belangrijk: NUK Temperatuur Control dient als extra controle. Daarom moet de temperatuur van het voedsel worden gecontroleerd met een paar druppels op de pols vóór het voeden.

De Original
De original NUK speen is gemodelleerd naar de vorm van de tepel tijdens het geven van borstvoeding. Het laat genoeg ruimte voor de tong en de kaak van je baby om natuurlijk te bewegen.

Natuurlijk gevoel
Met de nieuwe Soft Zone sluit het uiteinde van de siliconenspeen nog beter aan op het gehemelte van je baby - voor een natuurlijk gevoel bij het drinken.

Minder koliek
Het NUK Anti-Colic Air System zorgt voor een natuurlijke drinkstroom en helpt uw baby te drinken zonder lucht in te slikken. Voor een blij buikje.

Klinisch getest*.
Dankzij zijn bijzonder natuurlijke vorm wordt de speen NUK zeer goed geaccepteerd door baby's. Dit maakt het geschikt voor baby's die borstvoeding en flesvoeding combineren.

Product details:
  • Design : Minnie & Mickey Mouse in rood
  • Van 6-18 maanden
  • \tMet temperatuur Control indicator: Biedt veiligheid dat voeding uit de fles niet te heet is. Als de inhoud te heet is, wordt de indicator op de weegschaal wit.
  • \tMinder cilica - het NUK anti-koliek luchtsysteem zorgt voor een natuurlijke doorstroming van de voeding
  • \tKlinisch getest*: Voor een optimale combinatie van borstvoeding en flesvoeding
  • \tGemaakt van hoge kwaliteit polypropyleen (PP), BPA-vrij, 300ml inhoud
  • \tOnschadelijk en reukloos, vrij van bisfenol A
  • \tGemakkelijk te vullen en schoon te maken dankzij de extra wijde flessenhals
  • \tVeilige grip en stabiliteit dankzij de licht getailleerde flesvorm met brede flesbodem
  • Bijzonder zachte, kaakvriendelijke siliconenspeen 6-18 maanden
  • Speen maat M, geschikt van 6-18 maanden
  • \tKan worden gecombineerd met alle NUK First Choice ⁺ producten
  • Afmetingen: lengte 19,3 cm x breedte 6,5 cm x hoogte 6,5 cm
  • Gewicht: ca. 0,106 kg

*Wetenschappelijke studie: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Meer informatie op https://www. nuk .de/en_de/ueber- nuk / nuk -forschung.html.

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Babyfles First Choice + Disney Minnie Mouse 300 ml,Temperatuur Control rood
5
83 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 75
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers