NUK Beschermkapje voorirst Choice Fles 4 stuk  transparant

NUK Beschermkapje voorirst Choice Fles 4 stuk transparant

  • Op voorraad
  • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
  • Gratis levering vanaf 20,00 €
  • Nog 12 beschikbaar!

1,99 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Prod. nr.: A136228

NUK Beschermkapje voorirst Choice Fles 4 stuk transparant
De ontwikkeling van de mondholte staat nauw in verbinding met de totale ontwikkeling van het kind. Nergens in het lichaam bevinden zich zoveel spieren en Tijdens het voeden vormen de tepel van de moeder en de mond van de baby een perfecte eenheid, zo worden de spieren in de lippen, kaak en tong getraind.

Hierop gebasseerd is de natuurlijke NUK speenvorm. Samen met de extra brede liprand van de NUK First Choice drinkspeen heeft de baby het gevoel, dat hij uit de moederborst drinkt. Hierdoor maakt de NUK drinkspeen het mogelijk om voeden met de fles en borstvoeding te combineren. Het NUK Anti-kolijk air system zorgt voor gelijke druk in de drinkspeen en vermindert de kans op kolieken. Extra brede fles hals, voor eenvoudig vullen en schoonmaken. Licht gebogen ergonomische vorm voor een goede grip en de brede onderkant zorgt voor een goede stabiliteit. Voor een natuurlijk drinkgevoel

Details:
• extra product in handige set van 4
• Gemaakt van polypropyleen (PP)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


NUK Beschermkapje voorirst Choice Fles 4 stuk transparant
1,99 €