NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs

NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs


Variant:
  • NUK Drinkbeker Magic Beker Minnie Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml rood
  • NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs

Prijs
13,49 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 3-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A331197

EAN: 4008600405429

NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs
Deze tekst is automatisch vertaald.
De populaire Disney figuurtjes Mickey & Minnie Mouse in de NUK reeks
De wereldberoemde Disney-figuren Mickey & Minnie Mouse vergezellen onze kleintjes in hun magische dagelijkse leven. Klassieke modern e Design s sieren onze populaire NUK producten en verrukken zowel jonge als oude Disney fans. Dompel jezelf onder in de unieke wereld van Mickey & Minnie met de NUK Minnie Magic Beker 230 ml drinkbeker Mouse !

De NUK Magic Beker: leren drinken is magie
Zelfstandig leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby. Met de NUK Magic beker kan je kind drinken zoals de groten - net als uit een gewone beker en van alle kanten. Het "magische" verschil: de beker kan niet lekken. Een siliconen schijfje sluit de bovenkant van binnen af. Drinken is nog steeds kinderspel: gewoon op de rand van de beker zuigen en de fijne randafdichting gaat open - leren drinken is magisch!

NUK Magic Beker - allround drinken zoals de groten
De Magic beker is gemaakt van hoogwaardige en stevige materialen, 100% BPA-vrij en bedrukt met schattige motieven. Hij bestaat uit extra weinig afzonderlijke onderdelen die gemakkelijk kunnen worden gedemonteerd en gereinigd: Stop het gewoon in de vaatwasser. En om de NUK Magic beker onderweg schoon en veilig te houden, beschermt een extra deksel hem.


NUK Evolution Bekers - de juiste beker voor elke ontwikkelingsfase
Zelfstandig leren drinken is een van de belangrijkste stappen in de ontwikkeling van uw baby en een echte uitdaging wat betreft geduld en vaardigheid. Daarom heeft NUK de Evolution Cups ontwikkeld - drinkbekers in twee maten en met verschillende drinkhulpstukken die meegroeien met je kind. Dankzij de vele combinatiemogelijkheden biedt deze reeks bekers de juiste beker voor elke ontwikkelingsfase. Elk hulpstuk is ontworpen voor een verschillende leerfase en kan gemakkelijk worden verwisseld naarmate de vaardigheden van uw baby toenemen. Bovendien zijn alle drinkbevestigingen 100% lekvrij. Zo krijgt uw kind altijd de aanmoediging die het op dat moment nodig heeft en blijft het leren drinken leuk vinden.

Product Details:
  • Deze NUK drinkbeker is compatibel met alle elementen van de NUK Evolution bekerreeks
  • Drinken van alle kanten dankzij de 360° drinkrand
  • Afdichtende siliconen schijf voorkomt morsen en morsen
Technische details:
  • Leeftijd: vanaf 8 maanden
  • Design : Mickey Mouse in grijs
  • Vulinhoud: 230 ml
  • 360° drinkrand
  • Lekvrij
  • Materiaal (sippy beker): polypropyleen (PP)
  • Materiaal (schijf): silicone
  • BPA-vrij

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
7,99 €
(15,98 € / 1l)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs
5
106 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 95
 
4 Sterren
| 8
 
3 Sterren
| 1
 
2 Sterren
| 2
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs
NUK Drinkbeker Magic Beker Mickey Mouse met 360° drinkrand vanaf 8 maanden, 230 ml grijs
13,49 €