Onze alternatieven voor het uitverkochte artikel

NUK Drinkfles Nature Sense 150 ml in wit, 2 stuks
Momenteel uitverkocht

NUK Drinkfles Nature Sense 150 ml in wit, 2 stuks


Prijs
17,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A318612

NUK Drinkfles Nature Sense 150 ml in wit, 2 stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK Nature Sense fles met temperatuur indicator Control
Een goed gevoel! Als het echt moeilijk wordt, voelt een beetje extra veiligheid gewoon goed. Wanneer uw baby een peuter wordt, ondersteunt de NUK Nature Sense zuigfles met temperatuur Control de soepele overgang van borst of fles naar zelfstandig drinken.

De NUK Nature Sense drinkfles met temperatuur Control laat in één oogopslag zien wanneer de juiste drinktemperatuur is bereikt en geeft de zekerheid dat de drank niet te heet is. Als de drank te heet is, wordt de anders zo blauwe indicator wit. Idealiter moet de vloeistof op lichaamstemperatuur zijn (37 °C = medium blauw).
Belangrijk: NUK Temperatuur Control dient als extra controle. Controleer de temperatuur nogmaals voordat u het drankje aan uw kind geeft.

NUK Nature Sense fles: Voor een zachte overgang naar zelfstandig drinken
De NUK Nature Sense fles is speciaal geschikt voor baby's die vroeger borstvoeding kregen en nu langzaam moeten wennen aan zelfstandig drinken zonder het vertrouwde gevoel van drinken uit mama's borst op te moeten geven. De extra brede en zachte siliconentuit (20% breder dan conventionele tuiten) van de fles geeft uw baby een natuurlijk gevoel van drinken zodra de fles is bevestigd. Bovendien maakt het innovatieve antikoliekventiel borstdrinken zonder bezinking mogelijk en voorkomt zo dat de baby lucht inslikt. De lekvrije drinkopeningen zorgen voor veilig vervoer zonder morsen, zodat de drinkbeker ook onderweg een trouwe metgezel blijkt te zijn. De zachte, ergonomische handgrepen, waarmee uw kleintje de fles gemakkelijk kan vastpakken, en de anti-slipbodem, die voor een veilige stand zorgt, zijn beide handig bij het leren drinken. De NUK Nature Sense fles in zachte kleuren is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam polypropyleen en kan vrij worden gecombineerd met de artikelen uit het NUK Nature Sense assortiment.

Product details:
  • \tExtra zachte en brede lipsteun van siliconen geeft baby's al bij het bevestigen van de fles een natuurlijk drinkgevoel.
  • \t NUK Temperatuur Control : De indicator zorgt ervoor dat de baby niet uit de fles drinkt als deze te warm is. Als de drank te heet is, wordt de blauwe indicator wit.
  • \tInnovatief antikrampjesventiel maakt drinken uit de borst mogelijk zonder te vallen en voorkomt inslikken van lucht
  • Met zachte, ergonomische handgrepen om gemakkelijk vast te pakken
  • \t2 x fles gemaakt van polypropyleen (PP) van hoge kwaliteit, 150ml, BPA-vrij

Gesponsord

product_detail_ad

Accessoires

Prijs
4,99 €
(9,98 € / 1l)

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers