NUK Drinktuit First Choice TPE

NUK Drinktuit First Choice TPE


Adviesprijs
3,49 €
Prijs
3,14 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Bespaar nu
0,35 € (10%)
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A147825

NUK Drinktuit First Choice TPE
De baby groeit door naar een peuter en het flesje vervangt langzaam de moederborst. Om de overgang naar het zelfstandig drinken makkelijker te maken, is er het NUK First Choice systeem. De handige drinktuiten zijn een vast bestanddeel van dit bewezen systeem.
De drinktuit van TPE (Thermoplastic Elastomeer) is zacht en vrij van schadelijke stoffen.
Het leren drinken wordt door de kleine drinksleuf ondersteund. De tuit kan eenvoudig uit de schroefring genomen en weer vastgezet worden. Past op alle NUK First Choice flessen en is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Drinktuit First Choice TPE
Gemiddelde klantenbeoordeling: 7 Beoordelingen
 
6
 
0
 
0
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
  • 100% onafhankelijk
  • Absoluut transparent
  • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
NUK Drinktuit First Choice TPE
Adviesprijs 3,49 €
3,14 €
Top merken