NUK Easy Learning Starter Cup, Drinkbeker, Design: Koe en Ezel, vanaf 6 maanden, inclusief drinktuit

NUK Easy Learning Starter Cup, Drinkbeker, Design: Koe en Ezel, vanaf 6 maanden, inclusief drinktuit


Prijs
8,48 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 3-5 werkdagen

Productomschrijving

Prod. nr.: A216235

NUK Easy Learning Starter Cup, Drinkbeker, Design: Koe en Ezel, vanaf 6 maanden, inclusief drinktuit
Bepaald jouw kleintje ook het verloop van de dag? Dan heb je producten nodig, die de dagelijkse uitdagingen snel en ongecompliceerd oplossen. Bijvoorbeeld de overgang van de borst naar de fles of het zelf leren drinken uit een beker of glas. Om ouders en kinderen bij deze stappen te helpen, is er de NUK Easy Learning collectie.

De beker met zachte silicone drinktuit zorgt voor een zacht afscheid van de borst of fles - het zachte mondstuk vertoont gelijkenissen met een bekerrand, maar voelt zich nog zacht en vertrouwd aan.

Het anti-lek ventiel verhinderd knoeien. De ergonomische anti-slip handgrepen stimuleren de motoriek van je kind en zorgen voor een goede grip. Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en motieven. De transparante beker heeft een praktische inhoudsindicator.

De Starter Cup, Trainer Cup, Fun Cup en Magic Cup baseren op de gelijke beker. Afhankelijk van de leeftijd, leerfase en persoonlijke voorkeur kan elke Cup met elk opzetstuk worden gebruikt.

Productdetails:
 • Leeftijd: Vanaf 6 maanden
 • Design: blauw
 • Motief: Koe / ezel
 • Inhoud: 230 ml
 • Materiaal drinktuit: silicone
 • Vrij van BPA.
 • Antilek
 • Vanaf 6 maanden voor een soepele overgang van borstvoeding, naar flesvoeding en uiteindelijk zelfstandig drinken.
 • Te combineren met alle Cups uit de collectie NUK Easy Learning

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Easy Learning Starter Cup, Drinkbeker, Design: Koe en Ezel, vanaf 6 maanden, inclusief drinktuit
Gemiddelde klantenbeoordeling: 8 Beoordelingen
 
3
 
3
 
2
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen
NUK Easy Learning Starter Cup, Drinkbeker, Design: Koe en Ezel, vanaf 6 maanden, inclusief drinktuit
8,48 €
Top merken