NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2

NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2


Variant:
  • NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
  • NUK Fopspeen Gratis style Gr. 2 Silicone Meisje 2 x Set van 2

Prijs
12,98 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 4-7 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A306785

NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
Deze tekst is automatisch vertaald.
Er zijn veel spannende avonturen voor je kleine om elke dag te ontdekken. De fopspeen is een betrouwbaar vriendje dat uw baby een gevoel van veiligheid geeft en hem of haar geruststelt. Het maakt niet uit of vreemde gezichten, vreemde geluiden of een vreemde omgeving de kleine hebben verontrust, het vertrouwde en instinctieve zuigen op de fopspeen zal de fopspeen snel weer ontspannen. Om deze feel-good factor verder te optimaliseren heeft NUK , de uitvinder van de kaakvriendelijke fopspeen, de Original vorm nog beter gemaakt.
Het is gemodelleerd naar de vrouwelijke borst tijdens de borstvoeding, die perfect in de mond past als de baby er op zuigt. Het bijzondere aan deze fopspeen is dat hij bijzonder dun en smal is om de druk op tanden en kaak te verminderen. Het vlakke zuiggedeelte en de gladde onderkant zorgen voor een aangenaam mondgevoel en geven de tong veel ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. NUK Fopspenen passen zich perfect aan het gehemelte van het kind aan en worden daarom bijzonder snel door baby's geaccepteerd*. Zo zorgen ze voor ontspanning voor baby's en hun ouders.

Aanbevolen door deskundigen: NUK Fopspenen kalmeren beter dan ooit tevoren.
Omdat we ons vooral zorgen maken over de gezonde algemene ontwikkeling van de baby, willen we dat elke NUK baby een fopspeen heeft die dicht bij de natuur staat en geschikt is voor de kaak. Dankzij de verdere ontwikkeling van de kaakvriendelijke NUK Original vorm volgens de laatste medische bevindingen is de NUK fopspeen rustiger dan ooit, omdat de bekende vorm betekent dat zelfs borstgevoede baby's deze fopspeen goed accepteren. Moeders die borstvoeding geven hebben bevestigd dat de NUK fopspeen niet interfereert met de borstvoeding*.
Het zorgt dus voor enige tijd voor ontspanning en rust, zelfs voor nieuwe mama's. Bovendien zorgen NUK fopspenen niet voor een verkeerde uitlijning van tanden en kaak. Het smalle, platte en dunne zuiggedeelte zorgt hiervoor. Het minimaliseert de druk op de kleine tanden en de kaak en laat de tong voldoende ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging. Nog een reden waarom NUK fopspenen worden gewaardeerd en aanbevolen door zowel verloskundigen, kinderartsen als orthodontisten. De testresultaten spreken ook duidelijk in het voordeel van de fopspeen: 100%** van de ondervraagde orthodontisten bevestigen dat de NUK fopspenen geen kaak- of tandfouten veroorzaken, 95%* van de baby's accepteert de NUK fopspeen, 90%* van de moeders beveelt deze aan en 92%* van de moeders die borstvoeding geven, bevestigen dat de NUK fopspeen geen nadelige invloed heeft op de borstvoeding.

*Onafhankelijk marktonderzoek, 307 moeders; Duitsland 2017
**Afhankelijk marktonderzoek, 50 orthodontisten, 50 kinderartsen en 50 verloskundigen; Duitsland 2017.

Voor de liefde voor duurzaamheid: NUK Fopspeen met herbruikbare verpakkingen
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. We willen ouders de mogelijkheid geven om onze verpakkingen na het uitpakken opnieuw te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van de baby te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

De NUK Gratis style siliconen fopspeen is bijzonder zacht voor de huid van het kind.
De NUK Free style fopspeen kan niet alleen overtuigen met zijn liefdevol vormgegeven motieven. Deze fopspeen is ook bijzonder zacht voor de tere huid van de baby dankzij grote ventilatieopeningen en minder contactoppervlak. De platte knop van de fopspeen heeft een geïntegreerde, discrete ring en is gemakkelijk vast te pakken, zelfs voor de kleinste handen. Het heldere siliconenmateriaal is eenvoudig te reinigen en is bijzonder temperatuurbestendig. Het is vrij van schadelijke stoffen, kookbestendig, reukloos, transparant en heeft een glad oppervlak.

Alle NUK fopspenen hebben het NUK Air System. Een ventiel zorgt ervoor dat de lucht uit het zuiggedeelte kan ontsnappen. Dit houdt het lekker zacht en kneedbaar en ontlast de kaak.

Productdetails:
  • Zacht voor de huid - dankzij grote ventilatieopeningen en minder contactoppervlak
  • Natuurlijk gevormd als de borst van de moeder - de unieke vorm van NUK is gemodelleerd naar de borst van de moeder bij het geven van borstvoeding.
  • Dunne en smalle speenhals vermindert de druk op de kaak en de tanden
  • Vlakke zuiggedeelte en gladde onderkant - voor meer ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
  • Herbruikbare fopspeendoos, BPA-vrij
  • 4 stuks

Gesponsord

product_detail_ad

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Productbeoordelingen van onze klanten: NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
5
2 Klantbeoordelingen
 
5 Sterren
| 2
 
4 Sterren
| 0
 
3 Sterren
| 0
 
2 Sterren
| 0
 
1 Ster
| 0
Wat is eKomi?

100% echte klantenfeedback

Alle klantbeoordelingen zijn van echte klanten die dit product bij ons hebben gekocht.

Onze bestsellers

NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
NUK Fopspeen Gratis style Grootte 2 Siliconenjongen 2 x Set van 2
12,98 €