NUK Fopspeen Space maat 2 siliconen uil/panda 4 stuks

NUK Fopspeen Space maat 2 siliconen uil/panda 4 stuks


Prijs
12,98 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A305706

NUK Fopspeen Space maat 2 siliconen uil/panda 4 stuks
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK Space Fopspeen: laat de tere babyhuid ademen

Lucht en liefde voor de huid!
De babyhuid is delicaat en gevoelig. Zelfs als je baby van zijn fopspeen houdt, kan het speeksel van het zuigen de huid belasten. Daarom hebben we onze NUK Space fopspeen ontworpen om de huid lucht en ruimte te geven om te ademen. Een effect dat 99% van de moeders bevestigen.*Dankzij de unieke Design s is de Space fopspeen niet alleen zacht voor de huid, maar ziet hij er ook nog eens geweldig uit. De speen van de NUK Space heeft natuurlijk de vorm van original NUK , die gebaseerd is op de borst van de moeder bij het geven van borstvoeding. Dus NUK fopspenen bevorderen een gezonde orale ontwikkeling, worden door 95% van de baby's geaccepteerd** en veroorzaken geen zuigverwarring.** De speen is zo plat, dun en smal dat hij perfect in de kleine mond past, waardoor er voldoende ruimte is voor de tong en de kaak om zich op een natuurlijke manier te kunnen bewegen. Een feit dat wordt bevestigd door verloskundigen, kinderartsen en orthodontisten** en moeders***. De anatomisch correcte vorm van NUK is ideaal omdat het natuurlijk zuigen niet alleen helpt bij het innemen van voedsel, maar ook bij het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals goed slikken, kauwen en uiteindelijk spreken.
*Afhankelijk marktonderzoek, 114 moeders; Duitsland 2018
Onafhankelijk marktonderzoek, 50 verloskundigen, 50 kinderartsen en 50 orthodontisten; Duitsland 2017
*** Onafhankelijk marktonderzoek, 307 moeders; Duitsland 2017

Voor de liefde voor duurzaamheid: NUK fopspeen met herbruikbare verpakking
Duurzaamheid is erg belangrijk voor ons. We willen ouders de mogelijkheid geven om onze verpakkingen na het uitpakken opnieuw te gebruiken in plaats van ze weg te gooien. Elke NUK fopspeen wordt nu geleverd in een stevige, herbruikbare doos die de fopspeen schoon houdt en beschermt - een ideale oplossing om de favoriete metgezel van de baby te beschermen tegen vuil en vocht, vooral tijdens het reizen.

Productdetails:
  • Speciaal ontworpen voor de bijzonder gevoelige huid van baby's
  • Maximale luchtcirculatie door extra grote openingen in de mondplaat
  • Dunne en smalle speenhals - vermindert de druk op de kaak en de tanden
  • Vlakker zuiggedeelte en gladdere onderkant - voor meer ruimte voor de natuurlijke zuigbeweging
  • Herbruikbare fopspeendoos, BPA-vrij
  • Inhoud: 4 stuks

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Fopspeen Space maat 2 siliconen uil/panda 4 stuks
NUK Fopspeen Space maat 2 siliconen uil/panda 4 stuks
12,98 €