NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak
Duurzaam

NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak


Variant:
 • NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak
 • NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, rood in een dubbelpak
 • NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, groen in een dubbelpak

Prijs
7,10 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A328692

EAN: 4008600410614

NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak
Deze tekst is automatisch vertaald.
NUK For Nature Soother, orthodontische vorm, gemaakt van natuurlijk rubberlatex, maat 2

De Soother For Nature van NUK is gemaakt van 98% natuurlijke grondstoffen, want natuurlijk kalmeert het best.
De zachte speen is gemaakt van zuiver natuurrubber en de harde delen van de fopspeen zijn gemaakt van duurzaam plastic*. Natuurrubber is een zuiver plantaardige grondstof die bijzonder zacht, warm en soepel is. Dit betekent dat uw baby zich gerustgesteld en op zijn gemak kan voelen.

Maar als het op duurzaamheid aankomt, stopt NUK niet alleen bij grondstoffen met zijn dummy NUK For Nature . NUK gaat nog een stap verder. Voor uw toekomst en die van uw kind verpakt NUK zijn Voor Nature dummies in 100% FSC-gecertificeerd papier dat u supergemakkelijk kunt recyclen via papierafval.
Om de koolstofvoetafdruk nog kleiner te maken, optimaliseert NUK zijn volledige productie met groene stroom, van grondstoffen tot productie. De kwestie van klimaatvriendelijkheid ligt NUK bijzonder na aan het hart en daarom blijven ze elke dag werken om nog natuurlijker en duurzamer te worden tiger .

Ook de vorm van original NUK is geïnspireerd op de natuur: rond aan de bovenkant en plat aan de onderkant. Op die manier nestelt de fopspeen NUK For Nature zich tegen het gehemelte van uw baby en laat ruimte voor de tong. Bovendien wordt het door veel baby's geaccepteerd, is het bijzonder borstvoedingsvriendelijk en helpt het malocclusies van het gebit en de kaak te voorkomen.

Deze NUK dummies zijn gemaakt van natuurlijk rubberlatex en 100% vervaardigd in Duitsland. Natuurlijk zijn ze BPA-vrij en voldoen ze aan de Europese veiligheidsnorm EN1400. Lees aandachtig de waarschuwingen en gebruiksaanwijzingen binnenin. Latex fopspenen moeten om de één à twee maanden worden vervangen, maar ten laatste wanneer ze beginnen te kleven.

Product details:
 • Design : Beige
 • Gemaakt met meer dan 98% natuurlijke grondstoffen
 • Gemaakt van natuurlijk rubber en duurzaam plastic*.
 • Grondstofbesparend geproduceerd met groene stroom, CO2-gereduceerd en energiezuinig geproduceerd
 • Original NUK Vorm - geïnspireerd door de natuur, bijzonder borstvoedingsvriendelijk
 • Helpt scheefstand van tanden en kaken te voorkomen
 • BPA-vrij
 • 100% papieren verpakking
 • Leveringsomvang: 2 x NUK Voor Nature dummies
 • Geschikt van 6-18 maanden

*Dit plastic is een materiaal dat 100% traceerbaar is naar hernieuwbare bronnen via het ISCC PLUS gecertificeerde massabalansproces.

Accessoires

Prijs
3,30 €
(0,07 € / stk.)
Prijs
7,98 €

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Onze bestsellers

NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak
NUK Fopspeen Voor Nature 6-18 maanden, beige in een dubbelpak
7,10 €