NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks

NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks


Variant:
 • NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks
 • NUK Nature Sense Speen Gr. 1 S, 2 stuks
 • NUK Nature Sense Speen Gr. 2 M, 2 stuks

Prijs
9,70 €
Gratis levering vanaf 20,00 €
Prijs inclusief BTW
Verzendtijd: ca. 2-5 werkdagen

Alternatieven van de serie NUK Nature Sense

Productomschrijving

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Gesponsorde producten

Prod. nr.: A212900

EAN: 4008600253754

NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks
NUK Nature Sense drinkspeen
Vooral in de eerste maanden krijgt de kleine veel opmerkzaamheid. De voeding is daarbij een belangrijk onderdeel en vooral het wisselen van borstvoeding op flesvoeding is een echte uitdaging.
Om je in deze fase te ondersteunen, heeft NUK zich door de natuur laten inspireren en een speen ontwikkeld, die zoveel op een borst lijkt als nooit tevoren: de NUK Nature Sense speen
Deze innovatie, die in plaats van 1 opening vele kleine openingen heeft, zorgt voor een rustige en natuurlijke drinkstroom. Zo voelt jouw kleintje zich op zijn gemak en kan het flesje makkelijker accepteren.

Geïnspireerd door de natuur: wat deze speen zo bijzonder maakt
Het maakt niet uit of je extra voeding wilt geven of alleen maar flesvoeding geeft - veel baby's hebben moeite met het wennen aan de fles.
En precies daar komt de NUK Nature Sense speen in het spel: naast de vele kleine openingen, die voor een natuurlijke melkstroom zorgen, heeft de speen een extra brede en flexibele lip-steun, die ervoor zorgt dat jouw baby de speen natuurlijk in de mond neemt.
Door het innovatieve anti-koliek ventiel wordt het drinken zonder pauzes mogelijk en het verhindert dat je baby niet genoeg adem krijgt. Ook het zachte uiteinde is geïnspireerd op de natuur. Hij past zich, net als een tepel, bijzonder flexibel aan.

De perfecte combinatie: Nature Sense speen en babyfles
De speen is met drie verschillende openingen (S, M en L) verkrijgbaar en passend voor moedermelk tot dikkere voeding. Als je baby groeit, kan je heel eenvoudig op een grotere speen overstappen. De grootte van de speen voor baby's van 0-6 maanden en 6-18 maanden laten zich wisselen.

Productdetails:
 • Optimale, rustige en natuurlijke drinkstroom door kleine openingen, die op de borst lijken
 • Brede, flexibele lippensteun met extra zacht uiteinde - gelijk aan de moederborst
 • Innovatief anti-koliek ventiel verhindert het slikken van lucht
 • Voor kinderen van 6-18 maanden, S (dunne voeding en moedermelk)
 • BPA-vrij
 • Passend bij alle NUK Nature Sense flessen

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent dan zal de bezorger proberen je pakket bij de buren te bezorgen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij de buren af te geven, informeren we je hierover. Lukt dit niet, dan bezorgen we je pakket bij een DPD Pickup parcelshop.


Merk

NUK

NUK - Vanaf het begin in goede handen

Kwaliteit en veiligheid: dit is hoe het merk NUK het beste te omschrijven is. Door jarenlange ervaringen en onderzoek legt NUK de lat voor kwaliteit van de producten steeds hoger. De beroemde fopspenen van NUK zijn extra zacht en soepel, de geïntegreerde “soft channels” verlagen de druk op de tanden en de kaak tot een absoluut minimum, wat ten goede komt aan de ontwikkeling van het gebit. Het ventiel in de nek van de speen laat de lucht ontsnappen, waardoor de fopspeen soepel blijft en zich aanpast aan de vorm van de mond, om scheefgroei te voorkomen. Met deze intentie zijn ook de flesspenen ontwikkeld, inclusief een geavanceerd systeem om het te snel drinken te voorkomen. Ontdek dit en meer van onze NUK producten hier!


Beoordelingen

Klantbeoordelingen - NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks
Gemiddelde klantenbeoordeling: 32 Beoordelingen
 
26
 
3
 
2
 
1
 
0
eKomi - The Feedback CompanyWat is eKomi?
 • 100% onafhankelijk
 • Absoluut transparent
 • Van klanten voor klanten
Recencies
Alle klantbeoordelingen tonen

Onze bestsellers

NUK Nature Sense Speen Gr. 2 S, 2 stuks
9,70 €