OG - Accessoires Marathon Jogger
-44%
28,05 €
Prijs
15,66 €
Gratis levering vanaf 40,00 €
Bespaar nu
12,39 €
Prijs inclusief BTW
Binnen ca. 2-5 werkdagen bij je

Productomschrijving

Gesponsorde producten

Anderen bekeken ook:

Dit product wordt vaak samen gekocht met:

Prod. nr.: A300450

EAN: 062243403468

OG - Accessoires Marathon Jogger
Deze tekst is automatisch vertaald.
Geef uw pop een geweldige training voor de vervulling van een grote droom.
Met de Marathon Run For Fun Set train je met behulp van de lange afstandsloopschoenen voor de marathon en bereid je je voor op de dag. U kunt twee waterflessen aan het loopharnas bevestigen, zodat u tijdens de grote inspanning altijd iets te drinken heeft. Zet de dop op je pop om het gezicht van je loper te beschermen tegen de zon.

Als iemand zo hard traint voor een marathonloopje heeft hij de juiste uitrusting nodig. Gebruik de stopwatch om de tijd van de runs te bepalen en te zien hoe snel uw pop kan lopen! Als de dag van de wedstrijd komt, doe je de wedstrijdnummerriem om voor je sportieve pop. Hierdoor kunnen de juryleden de lopers identificeren, zodat ze haar na haar geweldige prestatie de zilveren medaille kunnen toekennen. Het gaat niet om het winnen, maar om het geven van het beste en het hebben van plezier!

productdetails:
  • Inhoud: 2 waterflessen, 1 loopband, 1 medaille, 1 stopwatch, 1 paar schoenen, 1 sportbril, 1 dop, 1 startnummer op de band
  • Leeftijd: Vanaf 3 jaar

Kijk uit!
Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Verstikkingsgevaar door kleine onderdelen die kunnen worden ingeslikt!

Verzendinformatie

Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Bestellingen kunnen enkel binnen België worden geleverd. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden/familie of op je werk te laten bezorgen. Als je niet aanwezig bent en je verder niets hebt doorgegeven via de My bpost app of MijnVoorkeuren, dan zal de bezorger je pakket bij een bpost Afhaalpunt brengen, zodat je toch snel over je pakket kunt beschikken. Als het gelukt is om jouw pakket bij een Afhaalpunt af te geven, ontvang je een e-mail en wijzigt de status van je zending in de Track & Trace en de My bpost app.


Onze bestsellers

OG - Accessoires Marathon Jogger
OG - Accessoires Marathon Jogger
28,05 €
15,66 €