OSANN Buggy board BeeBoard zwart

OSANN Buggy board BeeBoard zwart

 • Op voorraad
 • Verzendtijd: ca. 3 – 4 werkdagen
 • Gratis levering binnen BE!

Adviesprijs¹ 69,90 €
57,54 €
Prijs inclusief BTW
Jouw korting 12,36 €

Productomschrijving

Prod. nr.: A170407

OSANN Buggy board BeeBoard zwart
De Beeboard is universeel geschikt voor alle kinderwagens.

Hij is eenvoudig afneembaar, zonder dat de complete bevestiging verwijderd moet worden -> gewoon omhoog klappen wanneer hij niet gebruikt wordt.

Details:
 • Maximaal belastbaar tot 25 kg
 • Drie wielen voor aangenaam rijcomfort
 • Service

  Wij helpen je graag verder!

  Mocht een door jouw aangeschafte kinderwagen of buggy bij pink or blue niet meer rijklaar zijn, dan helpen wij je graag verder. Stuur een mailtje naar onze klantenservice, als het mogelijk is graag met foto's, zodat we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

  Contact

  Verzendinformatie

  Wij verzenden jouw bestelling aan het door jou opgegeven afleveradres. Het afleveradres hoeft niet overeen te komen met het factuuradres. Mocht je gedurende de dag niet thuis zijn, dan kun je er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket bij vrienden of op je werk te laten bezorgen. Is het met de eerste bezorgpoging niet gelukt? Dan probeert PostNL standaard het pakket bij de buren af te leveren. Lukt ook dit niet? Dan laat de bezorger een berichtje achter.


  Merk

  Osann GmbH

  Osann - Omdat het om familie draait

  Osann ontwikkeld en verzameld nieuwe ideeën en zet dit om in comfortabele producten. Hierbij hecht Osann waarde aan een goed en veilig product. Osann ontwerp baby-en kinderproducten waaronder autostoeltjes, kinderwagens, buggy’s en meer. Osann ontwerpt de producten zo zodat deze voldoen aan de verschillende groeifasen van een kindje. Daarnaast hebben ze een stijlvol design. De autostoeltjes en kinderwagens worden geproduceerd in Duitsland en Frankrijk. Van oudsher streeft Osann naar een aanbod van gecertificeerde en producten met een optimale prijs-kwaliteitsverhouding.
  OSANN Buggy board BeeBoard zwart
  Adviesprijs¹ 69,90 €
  57,54 €